22 yıllık evlilik bitti! Müfit Can Saçıntı ile Çiğdem Saçıntı boşandı

53 yaşındaki yönetmen, oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı'nın 2000 yılında dünyaevine girdiği ve daha önce 'ilk görüşte aşık oldum' dediği Çiğdem Özdemir'den boşandığı ortaya çıktı. 22 yıllık evli çift birlikteliğini sessiz sedasız sonlandırdı.

Rol aldığı Olacak O Kadar, Çocuklar Duymasın, Arka Sıradakiler, Mandıra Filozofu gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle tanınan oyuncu Müfit Can Saçıntı, 22 yıldır evli olduğu eşi Çiğdem Özdemir'den boşandı.


Oyuncu, senarist Müfit Can Saçıntı 2000 yılında Çiğdem Saçıntı ile nikah masasına oturmuş ve çift, 2005 yılında ise kızları Duru'yu kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamışlardı. Çiftin evliliği sessiz sedasız bitti.

5 YIL ÖNCE BOŞANMAYA KARAR VERMİŞLERDİ...

5 yıl önce boşanma kararı alan ikili, kızlarının büyümesini bekleyerek bu kararlarını erteledi. 22 yıl boyunca gözlerden uzak bir evlilik yaşayan çift, 24 Şubat'ta sessiz sedasız boşandı. Gözlerden uzakta bir evlilik yaşayan çift, Adalar Adliyesi'nde boşandı.

Müfit Can Saçıntı ile Çiğdem Saçıntı boşandı

'DOSTÇA BOŞANDIK'

Kararın ardından adliyeden ayrılan çift, birlikte yemeğe çıktı. 2. Sayfa programına açıklama yapan Müfit Can Saçıntı "Dostça boşandık" dedi.

Müfit Can Saçıntı ile Çiğdem Saçıntı boşandı

 

22 yıllık evlilik bitti! Müfit Can Saçıntı ile Çiğdem Saçıntı boşandı ile ilgili etiketler boşanma müfit can saçıntı çiğdem özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.