22 Mayıs Dünya Kuaförler Günü mesajları!

22 Mayıs Dünya Kuaförler Günü mesajları! Tüm dünyada ve ülkemizde birçok özel gün bulunuyor. Bu özel günlerden biri de Kuaförler Günü. Tüm dünyada kutlanan 22 Mayıs Dünya Kuaförler Günü'nde kuaförünün bu özel gününü kutlamak isteyenler Kuaförler Günü mesajları ve sözlerini araştırıyor. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. İşte 22 Mayıs Dünya Kuaförler Günü mesajları!

22 Mayıs Dünya Kuaförler Günü mesajları! Bu özel günde kuaförüne güzel bir mesaj atmak isteyenler internette konuyu inceliyor. 22 Mayıs'ta tüm dünyada kutlanan Kuaförler Günü hakkında en anlamlı sözleri ve en güzel mesajları sizler için inceledik. Konu hakkında detaylar haberimizde. İşte 22 Mayıs Dünya Kuaförler Günü mesajları ve sözleri...

22 MAYIS DÜNYA KUAFÖRLER GÜNÜ MESAJLARI!

22 Mayıs Dünya Kuaförler Günün kutlu olsun!

Makasların ve tarakların efendisi! Senin de Kuaförler günün kutlu olsun...

En çok benim kuaförümün Kuaförler Günü kutlu olsun!

Saçıma çektiğin fön, kırıklarımı aldığın dişli makas, Kuaförler Günün kutlu olsun kuaför Abbas!

RECEP BOZKURT'TAN KUTLAMA

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt 22 Mayıs Dünya kuaförler günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.Mesajında ”Berberlik ve Kuaförlük mesleğinin meşakkatli bir meslek olduğunu belirterek tüm erkek berberi ve bayan kuaförü esnaflarımızın 22 Mayıs Kuaförler Gününü kutluyorum. Bu meslekte emeği gecen tüm esnafımıza uzun ömür sağlık ve mutluluk diliyorum.”dedi.

22 Mayıs Dünya Kuaförler Günü mesajları! ile ilgili etiketler 22 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.