22 Haziran Survivor 3. bireysel Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık Kazanan kimin ismini söyledi? 3. eleme adayı kim oldu?

22 Haziran Survivor Bireysel Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim kimi söyledi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Daha önce eleme adayları Evrim ve Nisa olmuştu. Ekranların en sevilen yarışma programı Survivor 2020 heyecanlı son bölümüyle ekrana geldi. Yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İşte Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

22 Haziran Survivor Bireysel Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlığı kazanan kimin ismini söyledi? Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve Murat Ceylan'ın heyecanlı anlatımıyla ekranlara gelen Survivor 2020'de çeyrek final heyecanı deavm etti. Yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyununda kıyasıya yarıştı. Daha önce dokunulmazlık oyunlarını kazananlar Cemal Can ve Sercan Yıldırım olmuştu. Bireysel dokunulmazlık kazanan isimler Evrim'i ve Nisa'yı eleme adayı olarak göstermişti. 22 Haziran Survivor Dokunulmazlık oyununda ise 3. eleme adayı belli oldu. Ekranların hız kesmeyen yarışma programı Survivor 2020'de Çeyrek final yolculuğu ise, yarışmaya yeni bir soluk getirip; bireysel performanslara önem kazandırdı. Haftanın üç günü oynanan bireysel performans oyunlarında dokunulmazlık alan yarışmacılar ise gün sonunda toplanan konseyde bir eleme adayı göstermek mecburiyetindeydi. İşte Survivor dokunulmazlık oyunun kazanan kim oldu, kimin ismini söyledi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor'da üçünüz dokunulmazlık oyununda finale kalan isimler Cemal Can ve Nisa oldu. İkili arasındaki mücadele sona erdi ve kazanan isim CEMAL CAN oldu. Cemal Can'ın açıkladığı SERCAN, üçüncü eleme adayı olarak belirlendi.


SURVİVOR BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunları artık bireysel olarak oynanıyor. Yarışmacılar arasında 1 isim dokunulmazlık oyunun sahibi oluyor. Dokunulmaz olan yarışmacı hem ödüle 3 arkadaşını seçerek gidiyor hem de eleme adayı olacak kişiyi belirliyor. Haftanın ilk bireysel dokunulmazlık oyununu Cemal Can, kazandı. Cemal Can, dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı olarak Evrim'i belirledi. İkinci dokunmazlık oyununu ise Sercan, kazandı. Sercan, eleme adayı olarak Nisa'yı seçti. Eleme adayları Evrim ve Nisa oldu. Yeni eleme adayı ise bugün belli oluyor.

22 HAZİRAN SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

SURVIVOR'DA 3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİMİN KAZANDIĞI VE 3. ELEME ADAYI BELLİ OLDUĞUNDA HABERİMİZ GÜNCELLENECEKTİR.

SURVIVOR 2020 ÇEYREK FİNAL ELEME SİSTEMİ NASIL OLACAK?

Survivor 2020’de çeyrek finale kalan sekiz yarışmacı, haftanın üç günü dokunulmazlık oyunu oynayacak. Bu oyunların her birinden dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, akşamında bir isim söyleyecek ve eleme adayı çıkaracak. Bu şekilde 3 eleme adayı arasında, daha önce yapılan Büyük SMS Oylamasına göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor 2020’ye veda edecek. Oylama sonuçları, son dörtlüye kadar geçerli olacak.

SURVIVOR’DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dün akşam oynanan ikinci bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, ada konseyinde eleme adayı olarak Nisa’nın ismini verdi.

22 Haziran Survivor 3. bireysel Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık Kazanan kimin ismini söyledi? 3. eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor 22 haziran survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı dokunulmazlık oyunu kazanan kim bireysel dokunulmazlık acun tv 8 canlı 3. eleme adayı kim eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.