22 Eylül Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef Eleme adayı kim oldu?

22 Eylül Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef 2020'de heyecan devam ediyor. Takımların ve kaptanların belirlenmesinden sonra bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan da belli oldu. İşte detaylar..

22 Eylül Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef eleme adayı kim oldu sorularının yanıtı haberimizde.


22 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI

MasterChef Türkiye’de haftanın ilk dokunulmazlık oyunda kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan oyunda kıyasıya mücadele yaşandı. Şefler yarışmacılardan Salaş balıkçı menüsü yapmalarını istediler. Menüde Kırlangıç Çorbası, Levrek Marin, İstavrit Tava, Uskumru Pilaki, Fırında Helva vardı. Yarışmacılar bu zorlu menüyü hazırlamak için ter döktü. Şefler tadımı yaptıktan sonra kazanan takımı açıkladı. Dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu.


MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?


Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Menüde tavuklu risotto vardı. Yarışmacılar eleme potasına gitmemek için en iyi tabağı yapmaya çalıştı. Kazanan henüz belli olmadı.

22 Eylül Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef Eleme adayı kim oldu?

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU MU?


MasterChef’te haftanın ilk eleme henüz belli olmadı. Dokunulmazlığı kaybeden takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynanacak ve daha sonra iki isim eleme potasına gönderilecek.

22 Eylül Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef Eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler MasterChef 22 eylül masterchef dokunulmazlık
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.