22 Aralık Konya okullar tatil mi? Çarşamba Konya Valiliği son dakika kar tatili!

Konya'da etkili olan kar yağışı sonrasında yarın Konya'da 22 Aralık okullar tatil mi sorusu gündemde geldi. Dün başlayan ve etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle Konya'da okullara kar tatili gelmesi beklenmekte. İşte, 22 Aralık Konya Valiliği kar tatili açıklaması son dakika…

Konya’da yarın 22 Aralık 2021 okullar tatil mi sorusu devam eden kar yağışı nedeniyle öğrencilerin ilk gündeminde yer almayı başardı. Konya’nın merkez Selçuklu, Meram, Karatay, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Seydişehir, Hadim ve Taşkent ilçelerinde kar yağışının yoğun olarak devam ettiği kaydedildi. Öğrenciler de Konya Valiliği’nden 22 Aralık Çarşamba gününde gelecek olan son dakika kar tatili açıklamasını beklemeye başladı.

Yoğun kar yağışı Konya’da hayatı olumsuz yönde etkilerken kar nedeniyle şehir adeta beyaza büründü. Sabah saatlerinde işlerine gitmeye çalışan sürücüler trafikte oldukça zor anlar yaşarken yoğun kar yağışı yüzünden bazı ağaçların devrildiği ve bazılarının da kırıldığı gözlemlendi.

KONYA 22 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 22 Aralık Çarşamba gününde okulların tatil olması beklenmektedir. Ancak 22 Aralık 2021 tarihinde Konya Valiliği son dakika kar tatili açıklaması henüz yapılmamıştır.

22 Aralık Konya okullar tatil mi? Çarşamba Konya Valiliği son dakika kar tatili!

Konya 22 Aralık okullara kar tatili haberi için takipte kalın.

Devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Selçuklu, Meram, Karatay, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Seydişehir, Hadim ve Taşkent ilçelerinde tüm eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 21 Aralık 2021 Pazartesi gününde 1 gün süreyle ara verildi.

Konuyla ilgili Konya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Selçuklu, Meram, Karatay, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Seydişehir, Hadim ve Taşkent ilçelerimizde meteorolojik şartlardan kaynaklanacak olumsuzluklar nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kreşlerde 21.12.2021 Salı günü yüz yüze eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir. Eğitim öğretim uzaktan devam edecektir. Ayrıca bu ilçelerimizde engelli veya hamile olan kamu çalışanlarının 21 Aralık 2021 tarihinde bir gün süresince izinli sayılmasına karar verilmiştir" denildi.

22 Aralık Konya okullar tatil mi? Çarşamba Konya Valiliği son dakika kar tatili! ile ilgili etiketler Konya tatil Kar tatili Son dakika okullar konya valiliği
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.