22-28 Mayıs Haftası burç yorumları!

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

Haftaya ayın 29 derece İkizler burcu seyri ile başlıyoruz evet krizli bir derecede ama önemli bir sabit yıldızla da kavuşumda aynı zamanda. Betelgeuse, kutsal sayılan bir rituel yıldızı, Fatima'nın eli de denir. Kadınlardan gelecek yardımları, iyilikleri sembolize eder. Betelgeuse süpernovası beklenen de bir yıldız. Tahmini 100 yıl içerisinde patlayacağı öngörülen, kutsal kadınları temsil eden bu yıldız; patladığı zaman erkek egemen sistemden, kadın egemen bir sisteme geçileceği ve yıldızın korumasına gerek de kalmayacağı rivayet ediliyor :)

 

Ayın bu konumu ilişkiler adına krizli çalışsa da bu hafta kadınlardan destek ve yardım gördüğümüz bir hafta olacak. Jüpiter ve Satürn ile uyumlu açılarda olması da duygusal anlamda beslendiğimiz, sağlıklı sağlam bağlar kurabildiğimiz bir döngüye vurgu yapıyor olacak. Kadınların ülke gündeminde özellikle halktan yana bazı söylemlerle önplana çıkması, ülkenin başındaki kişilere dair bir takım açıklamalarla gündeme gelmesi söz konusu olabilir.  Türkiye'nin natal ayı ile de kavuşum halinde haftaya başlarken halk ve halkın ihtiyaçlarının dile getirilmesine dair önemli bir süreç olduğunu söyleyebiliriz. Olumlu bir açıyla olsa da T apeksine dokunurken bazı mekanizmaları da aktive edebilir. Halk üzerinden bazı kışkırtmalara tanık olmayız diye umuyorum. Bir yandan da Neptün'den kare alırken halkı kandırmaya yönelik adımlar da söz konusu olabilecek. Ekonomik anlamda da T kareyi para ve finansal konularla alakalı evlerden alıyoruz ülke olarak. Hafta net T kare ile başlarken ülkemiz adına da sıkıntılı bir hafta olacağını söylemek zorundayım. Ekonomik belirsizliğin tavan yaptığı krizli bir hafta maalesef. İç-dış borçlar ve bankacılık sistemleri sıkıntı yaratabilecek.

 

Haftanın diğer açılarına bakacak olursak, Güneş Mars ve Plüto ile uyumlu açıda. Otorite figürleri ile aramızın iyi olduğu, güçlü insanlardan destek görebileceğimiz ve bu sayede bazı başlangıçlara, adımlara cesaret edebileceğimiz bir hafta. Hatta bazı durumlarda ailenin büyüğü, patronumuz, eşimiz vb. nin bazı konularda arabuluculuk yaptığına şahit olabiliriz. Yine bizi harekete geçirecek tetiği verebilir, sorumluluklarımızı da bu anlamda arttırıyor olabilecektir. Bu bir kısmımızda baskılanma ve zorlanma hissi yaratabilir.

 22-28 Mayıs Haftası burç yorumları!

İlişkiler adına özveri isteyen bir hafta, zorlayıcı etkiler var ve krizleri aşmanın yolu özveri ve empatiden geçecek gibi duruyor. Karşı tarafa baskın ve dominant tavırlar sergilememek gerekiyor hafta genelinde.

 

Hafta zaten T karenin tam partil haliyle başladığı için, genel olarak gergin bir enerji hakim olacaktır. Mars Jüpiter ve Plüton tam partil T kare pozisyonda düğümler ve Merkür de haftanın ilk anında orblu dahiller. Özellikle Ay da 29 derece İkizlerde olunca iletişim, ulaşım, eğitimle ilgili  krizler önem kazanıyor. Uluslararası ticarete dair konu ve kavramlar da gündemimizde olabilecek. Yine yurtdışı ekonomik dalgalanmaların iç piyasaya yansımalarına tanık olabileceğiz. Yabancı para değerleri sıkca konuşulacak. Önemli ekonomik programların açıklanacağı bir hafta olduğunu da düşünüyorum aynı zamanda. Yine tarım ve hayvancılıkla ilgili sıkıntılı haberler duymamız olası.

 

Haftaya başlarken ayrıca 3 gezegen henüz burç değiştirmiş durumda enerji atak ve tecrübesiz de çalışacak. Bu da olayları etkileyen bir başka  tetik olabilecek.

 

Ve Merkür konum ve açılarına baktığımda yine önemli kadersel diyebileceği kararlar görüyorum. Özellikle  güvencemiz, konforumuz, rahatımız, ekonomimizi sağlama almak adına bazı kararlar almamız olası.

 

Sanatsal başarılar, yaratıcı adımlar, başlangıçlar, sprituel, ruhani çalışmalar için destekleyici etkiler ise hala devam diyor gökyüzünde.

 

Salı günü ilişkiler adına yaralayıcı etkiler yoğun olabilecek. Karşımızdakini fazla idealize etmek suretiyle kendimizi de kandırabiliriz. Yine finansal adımlarda da bu anlamda dikkat edilmesi gereken bir gün. Cuma günü kesinleşecek olan Uranüs sextili de etkili bu da bize ilişkiler ve finansal konularla ilgil ani, süprizli gündemler getirebilecek.

 

Çarşamba günü akşam saatleri itibariyle ise Ay Aslan transiti Mars kavuşumu ile T kareyi tetikleyecek. İşte bu gün gerçekten gerginliklere, kazalara, yangınlara, yukarıda saydığım tüm olgulara karşı temkin şart. Perşembe günü de dahil olmak üzere,Trafikte dikkatli olun, dahil olduğunuz topluluklarda kimseyle tartışmamaya çalışın. Olabildiğince sakin kalınması gereken bir gün. Mars Merkür de kare, Ay da Merküre kare yapacak, uslubun da sertleşebileceği, iletişimin de sıkıntıya gireceği etkiler yoğun. Satürn ile de 150 yapacak yani çok keyifli etkiler yok açıkcası Perşembe günü için de. Mars da Aslan'da olduğu için kibir ve ego enerjisi yoğun çalışabilecek.

 

Cuma günü Venüs Uranüs uyumlu açısı ile Venüs Merkür yarım karesi netleşiyor. Ay Uranüs karesinin de gerçekleşeceği bir gün olduğu için bugün de ilişkiler adına dikkatli olmamız gerekli her ne kadar Venüs ile olan açısı uyumlu olsa da. Lilith ile olan bir temastan da geldiği için 3. feminen şahıslarla ilgili ani gündemler yaşanabilir. Bunu illa aldatma, aldatılma olarak düşünmemeliyiz, kadından gelecek negatif etki diyelim. Bu bir laf söz de olabilir.

 22-28 Mayıs Haftası burç yorumları! - Resim : 2

Cumartesi Güneş Satürn karesi netleşirken, otorite figürlerinin baskı ve engellemesini hissedebiliriz. Venüs Satürn 135 liği de aktif olduğu için ilişkiler adına krizli gündemler verebilecektir. Merkür Neptün de yarım kare olduğu için bazı seyleri yanlış anlamak, yanlış yorumlarla yola çıkmak söz konusu olabilecek. Ve Ay da artık Başak burcunda... Huzursuz, eleştirel bir yapıda ve Güneş ile kare pazar günü. İçsel dengelerde zorlanabiliriz. Ama derleme, toplama, temizlik gibi işlere vurabiliriz kendimizi. Daha akılcı, detaycı bir yaklaşımla hareket edeceğimiz, yaptığımız işlerde daha pür dikkat olacağımız bir yapı söz konusu iken belki de bu anlamda seçimde ortaya çıkan bilgisayara geçerken kaydırma vb. hatalara karşı çok daha dikkatli olabiliriz. Bu anlamda ikinci tur daha streril geçebilir :)

 

Özetle bu hafta T kare aktif ve sabırlar taşmaya çok müsait. Haksız olduğunuz yerde susmayı, karşınızdakileri çok zorlamamayı ve yeri geldiğinde, ki o yer bu hafta :)) , alttan alabilmeyi becerebilirseniz kazanan siz olursunuz. Yok ben öfke kontrolü yapamam diyorsanız gerçekten önemsedikerlinizle görüşmemeye çalışın :)  Aksi halde bu hafta bence bitiş ve kopuşlara çok müsait. Kaldı ki ikinci yarıda ilişkiler adına da olumsuz açılar mevcut. Sağlığımıza da ekstra dikkat etmeliyiz. Kalp, tansiyon sorunları artabilir. Kazalara da açık bir görünüm tekrar belirtmek isterim. Sabit burçların Aslan, Kova, Akrep ve Boğa, ilk on günlük sürecinde doğanlar en yoğun etkiyi alır ama elbette herkes haritalarında aktive olan evlerin alanlarında etkilenecek. Bu görünüm toplumsal olayları da arttırabilir. Seçimin 2. turunu karşılayacağımız bu haftanın sağduyu ile geçmesini diliyorum. Dilerim herkes kazasız belasız atlatır.

 

Seçim günü ilk ana baktığımda Ay Zoosma sabitinde 11 derece Başak burcunda haftanın Ay Betelgeuse ile başalaması ve Coxa hattında Zoosma ile bitmesi anlamlıdır. Bu iki yıldız birlikte çalışır çünkü ve kadınlardan destek anlamı taşır Hz. Meryem ile alakalıdır. Kaybettiğin değerler ile arındırır. Koruyucu etkisi vardır sorunların zaman içinde çözüleceği vurgusu vardır. Tanrının yardımı vardır. :)) Sanırım süreçte kadınlarımız çok etkili olacak ...

 

Gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun. Zaten olanda her zaman hayır vardır bunu asla unutmayın :)  Sevgilerimle ...

 

 

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; yakın çevrenizle ilgili krizli gündemler yaşayabileceğiniz gibi, yakınınız bir kadının desteğini de görebilirsiniz bu hafta. Partneriniz ve yakın arkadaşlarınız arasında kalabileceğiniz, denge kurmakta zorlanabileceğiniz bir hafta. Sakin kamanız gereken konu ve kavramlarla karşılaşabilirsiniz. Yine yakınınız ve otorite saydığınız bir kişinin bu anlamda size destek olması mümkün. Özellikle aile içi ilişkilerde temkinli olmalı yaralayıcı davranmamalısınız. Finansal anlamda kendinizi güvene almak adına önemli kararlar alabilirsiniz. Özgüveninizi zedeleyen kişilere bu hafta rest çekebilirsiniz. Maddi gelirlerinizde artış öngörülebilir.

 

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; finansal bir takım krizler, anlaşmazlıklar gündem olabilir bu hafta. Yaşamınızla ilgili onemli kadersel fikirler ve projeler üzerinde yoğunlaştığınız bir dönemdesiniz. Aile ve kariyer yaşamınız arasındaki dengeyi kurmanız biraz güç olabilir bu hafta ve bir otorite figürnün desteğini, fikrini alabilirsiniz bu anlamda. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız. Kardeş, kuzen, komşu gibi yakın çevrenizden sayabileceğimiz kişilerle olan ilişkilerinize de dikkat etmeli,  gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Bu hafta sizlere bazı kopuşlar, ayrışmalar verebilir. Özellikle karıyerinizle ilgili değişime gidebilirsiniz. Gergin çalışıyor enerji bu nedenle ani kararlar için aslında çok da uygun değil ama bir kısmınız kadersel olarak bu etkiye çekileceksiniz gibi gözüküyor. 

 

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; bu hafta sağlığınıza dikkat edin. Kazalara, krizli gündemlere maruz kalabilirsiniz sakin hareket edin ve tepkilerinizi de sakin verin. Güzel desteklere de açıksınız özellikle de kariyer alanından. Yakın çevreniz ve uzaktaki akrabalarınız arasında denge kurmanız güç olabilir bu hafta karşılaşacağınız olaylarda. Yine bir eğitimle veya seyahatle ilgili karar almanız gerekiyorsa yurt dışı mı, yakın bir yer mi, seçim yapmakta güçlük çekebilirsiniz. İç kabuğunuza çekildiğiniz, içinizde olan bitenle yüzleştiğiniz bir süreç olacak önünüzde. Terapi, meditasyon, bilinçaltı çalışmaları iyi gelecektir. Belli bir süredir direndiklerinize, tek başınıza direnmek artık güç geliyor olabilir ama geçecek ve ihtiyaç duyduğunuzda yardım istemeniz gerektigini de unutmayın. Bu hafta finansal adımlarınızda da dikkatli olmanız, temkinli ilerlemeniz gereken bir hafta. Trafikte de dikkatli olun, kimse ile söz dalaşına girmeyin.

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; sizin de iç dünyanız biraz tedirgin, gergin olabilir bu hafta. Sosyal  çevrenizden, gruplardan tanıdığınız güçlü kadın dostlarınızın yardımını görebilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili ikilemlere düşebileceğiniz bir haftadasınız. Sakin ve iyi düşünülmüş adımlar atmalısınız bu alanda. Geleceğe yönelik önemsediğiniz bir takım hedef ve istekleriniz var ve bu süreçte önemli, kadersel kararlar almanız olası. İkili ilişkilerinizde de sağduyulu olmaya özen gösterin. Enerji çok gergin çalışacak ve dediğim gibi uslup her alanda çok önemli bir kriter olacak hafta boyunca. Karşı tarafın baskısı sizin de egonuzu kabartabilir ve olaylar güç ve ego savaşına dönüşebilir. Bu noktada irade çalıştırmanızı tavsiye ederim bu gökyüzü kombinasyonu altında. Önemli projelere imza atmanız da olası.

 22-28 Mayıs Haftası burç yorumları! - Resim : 3

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; sosyal çevreniz, yakın arkadaşlarınız, girdiğiniz grup ve sosyal topluluklarda bir takım krizli gündemler oluşabilir. Finansal destekler, ön hukuki süreçler gerekebilir. Hakettiğiniz bir ödeme, miras, burs kazanımı haberi gelebilir. İkili ilişkiler ve ortaklıklar adına dikkat etmeniz gereken bir süreç var önünüzde. Bu hafta etki yoğun olmak kaydıyla süreç devam edecek, etkisi azalarak diyelim. Sağ duyu, acele tepkiler vermemek, bazen bir bilene danışmak ama illaki dürtü kontrollü ilerlemek önemli olacaktır. Lütfen bu hafta sağlığınıza da dikkat edin. Kalp, tansiyon sorunu olanlar tetkik ve tedavilerini, ilaçlarını ihmal etmesinler. İş yeri ortamınızda da egosantrik güç zehirlenmelerine düşmeyin. Karşı tarafı düşünerek, empati geliştirerek ilerleyin. Unutmayın ki enerji çok gergin ve ufacık bir kıvılcım bile yangına dönüşebilir.

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; sizler de bu hafta kariyer ortamında zorlayıcı gündemlerle uğraşabilirsiniz. Ama ortaklarınızdan, danışmanlarınızdan destek görebileceksiniz bu süreçte. Sağlığınızla ilgili dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınız ve partneriniz arasında denge oluşturmakta sorun yaratabilir ve problemli gündemler getirebilir mevcut görünüm, güçlük çekebilirsiniz bu alanda. Mental olarak da zorlandığınız bir süreç getirebilir sizler adına bu hafta özellikle bu etkiyi yoğun hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizle, yakın arkadaş ilişkilerinizde empati kurmaya çalışın; ani tepkiler ve tartışmalardan kaçının. Önemli kararlar aşamasındasınız. Bir kısmınız, seyahat, eğitim veya iş sebepli yurt dışı gündemi yaşayabilir ve süreç sizi orada yaşamaya karar vermeye kadar götürebilir. Beklediğiniz bir miras gibi finansal veya burs gibi eğitimsel bir kazanım söz konusu olabilir. 

 

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; bi takım hukuki süreçlerde, vize-pasaport işlemleri gibi yurtdışı bağlantılı konularda biraz güçlük yaşayabilirsiniz bu hafta. Bir kadının yardımıyla problemleriniz çözülebilir hatta. İkili ilişkiler, ortaklı işlerde önemli kararlar alma aşamasında olabilirsiniz. Kadersel olarak yöneldiğiniz bu karar aşaması, bazı gergin süreçlerle ilerleyebilir ve sizi belli bir sonuca yöneltebilir gibi gözüküyor. Siz kendi adınıza sakin ve empatik alanda kalmaya çalışın  ki daha az etki alın. Aile kariyer, çocuklar ve sizin yaşama dair istek ve arzularınız arasında sıkışmışlık veya dengeyi kuramama hissi yaşayabilirsiniz ve bu sizlerde ciddi bir baskı yaratabilir. Bazı kopuşlar, bitişler yaşatabilir. Sağlığınızla ilgili önemsemediğiniz bir konu gündeminize gelebilir bir anda. Belki ufak bir operasyon geçirmeniz, hastane ziyaretinizin olması söz konusu olabilir tabiki bir kısmınız için :) Her harita kendine özel etki alacaktır unutmayın. İş arkadaşlarınızla gereksiz tartışmalardan da uzak durun bu hafta ve finansal olarak kontrollü ilerleyin.

 

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; krediler, ödemeler, eşinizin-ortağınızın parası, bankacılık işlemleri, prim, nafaka, miras, burs gibi  finansal konularda bir kadının yardımı ile krizli süreçlerinizi aşabilirsiniz. Partnerinizin desteğini de hissedeceksiniz bu alanda. Ortaklarınız-ikili ilişkileriniz veya günlük rutinlerinizle ilgili ani kararlar alabilir, yeni bir süreç başlatabilirsiniz. Ani derken aslında belli bir süreçle gelmiş kavramların artık sabrınızı taşırması ve sizi bazı kararlara yönlendirmesi kastettiğim. İkili ilişkiler adına en fazla etki alan gruptasınız bu anlamda bazı kopuşlar, bitişler yaşayabilirsiniz. Artık toksik yapıların varlığına, size değer vermeyen kişilerin varlığına yaşam alanınızda yer vermek istemeyebilirsiniz. Yeni bir diyete başlamak, spora, yürüyüşe başlamak gibi sağlığınızı olumlu etkileyecek aktiviteler için uygun bir hafta. Ama bir diğer yandan da sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir süreç olduğunuz da belirtmek isterim. Uzak akrabalarınızla ilgili kırgınlıklar yaşanabilir. Yurtdışı ile ilgili ticari işlerinizde dikkatli olmanız gereken bir dönem  piyasalardaki belirsizlik, yabancı para birimleri de bunda etken olacaktır elbette. Bu hafta aileniz ve kariyeriniz arasında denge kurmakta zorlandığınızı da hissedebileceksiniz. Bilinciniz yüzeysel kaşma ve derinleşme arasında gidip gelecek çünkü gündem ve karşılaştıklarınız bunu gerektirecek. Uzun seyahatleriniz de dikkatli olmalısınız.

 

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınızla ilgili veya açık rekabet halinde olduğunuz kişilerle bağlantılı krizli gündemler yaşayabilirsiniz bu hafta ama bir yandan da kadınlardan gelecek şifalandırıcı destekler, yardımlar söz konusu olabilecek problemlerinizin çözümünde. Ekonomik dengeleri korumak adına hassas bir hafta. Gelir gider dengenizi oluşturmanız gerekecek. Ticaretle ilgiliyseniz dengeler biraz oynayabilir. Yaşadığınız bazı  sıkıntılı süreçler ilişkilerinize yansıyabilir ve koparıcı, bitirici etkiler verebilir. Bu anlamda şayet bitirmek istemediğiniz bir ilişki içersinde iseniz, astorolojik olarak uyarım olan bitene asla aşırı tepkilerle yanıt vermeyin ve irade çalıştırın. Enerjinin bu denli gergin olduğu süreçlerde kontrol güçleşebilir. Olan biten de aslında son derece kadersel etkilerle geldiği için bu bazılarınızda zaten tam tersine birleştirici, ciddi adımlara vesile olucu bir şekilde de çalışabilecek. Ama muhtemelen  bir çoğunuzda Plüto ve Mars'ın da işe dahil olması, egosal çatışmalara, baskıcı güç zehirlenmelerine ve bunların ilişkilere yansımasına sebep olabilecek. Çocuk haberi alanlarınız da olabilir bu arada.

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; bu hafta sağlığınızı önemsemelisiniz. Günlük rutinleriniz, iş yerinizdeki ortamdaki gerginlikler biraz zorlayıcı olabilirr sizler için. Bu konularda kadınlardan destek görmeniz olası. Maddi anlamda sorumluluklarınızı arttırıcı bir süreç olabilir. Bu da rutinlerinizi etkileyen bir diğer faktör olabilir. İkili ilişkilerde dikkat etmeniz gereken bir hafta. Empati geliştirmeniz, sağduyulu davranabilmeniz önemli aksi takdirde yaralayıcı olabilirsiniz. Yine özellikle ortaklı işlerde finansal adımlarınıza da dikkat etmelisiniz. Benliğiniz ve karşı taraf arasındaki dengede, egosantrik ve baskıcı tavırlar size kaybettirecektir. Güç zehirlenmesine kapılmayın. Çünkü gökyüzünün yansıttığı enerji zaten çok gergin ve sizlerde bu şekilde çalışabilecek. Diğerkam olan ve empati kurabilenler için daha hafif atlatılabileceğini düşünüyorum. Aksi halde ego savaşları koparıcı etkiler verebilecek. Ailenizle ilgili önemli ve kadersel kararlar alma arifesindesiniz. Ve tüm bu süreç zaten sizleri bazı kararlar almaya doğru yönlendiriyor olacak. Bazılarınız yeni bir ev de alabilir.

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; bu hafta partnerinizle veya çocuklarınızla ilgili krizli gündemlerle karşılaşabilirsiniz ama bir kadının desteğini yanınızda hissedeceksiniz. Bir dostunuzun eli sizinle olacak.  Gerek fiziksel, gerek psikolojik anlamda sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta. Kalp, tansiyon vb. sorunları olanlar ekstra dikkatli olsun ve olaylar karşısında sakin kalmak üzere kendilerini şartlandırsın bence. İçsel anlamda derin dönüşümler yaşadığınız bir süreçtesiniz zaten ama bu haftanın enerjisi biraz yıpratıcı çalışabilecek sizler için. Gizli düşmanlar eviniz de etki alırken buradan da baskı görebilirsiniz. Bu sizin iş hayatınızı da olumsuz etkileyebilir. Zaten iş arkadaşlarınızla da gereksiz tartışmalardan kaçınmanız gereken, işinizle ilgili finansal adımlarda da dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız. Sizler de yaşadıklarınızla geldiğiniz süreçte fikir yapınızı dönüştürüp belli bir farkındalığa varmalısınız. Gökyüzünün uğraşı aslında bu. Bu bir kısmınıza içinizdekileri dökmek için kitap da yazdırabilir. Aslında şu dönem bilinçaltınızı en rahatlatacak eylem de bu olabilir, yazmak... Ticari bir çıkış da yakalayabilirsiniz. Sizi geliştirip besleyecek yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; sizlerde bu haftaya aile ve evinizle ilgili bir takım krizli gündemlerle başlayabilirsiniz. Dostunuz, aile büyüğünüz bir kadının desteğini görebileceksiniz bu alanda. Yakın arkadaşlarınız ve partneriniz arasında kalabilir, dengeyi kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu hafta partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde (bu iki alandan da alabilirsiniz etkiyi) , empati geliştirmeye, alttan almaya odaklı olun. Yara açmamaya ve almamaya çalışın. Zaten enerji oldukça gergin, bir de kopartıcı ve bitirici çalışmasın. Sizler de bu anlamda etki alabilecek gruptasınız maalesef. O nedenle olaylar karşısında sakin ve serin kanlı kalabilmek, dürtüsel olmayan davranışlar sergileyebilmek sizin için de bu hafta çok önemli olacak. Kısacası ego savaşlarına girmeyin. Spekülatif para piyasalarında yatırımlarınız varsa bu hafta temkinli olun. Sizler de finansal alanda bazı önemli kararlar alabileceksiniz bu hafta. Yaşadığınız bazı olayların sonucu sizleri buna yönlendirebilecek. Bereketiniz uzun vadede artacaktır :)

 

 

 

 

 

Diğer Yazıları