21 yıllık Zaman çalışanı teröristbaşı Gülen'e isyan etti

21 yıllık Zaman ve Samanyolu TV çalışanı Mustafa Aydın 15 Temmuz darbesinin başı Fetullah Gülen'e "Madden ve manen iflas ettin. Şimdiye kadar ne dediysen tersi çıktı. Git ABD'nin Mehdisi ol bizim yakamızı artık bırak." dedi.

21 yıl Samanyolu TV ve Zaman Gazetesi'nde editör olarak çalıştıktan sonra işten çıkarılan Mustafa Aydın, Fetullah Gülen'in "Mesih" değil, insanlığı fesada uğratacağı hadislerde belirtilen "Sahte Mesih" olabileceğini açıkladı. Sosyal medya platformu twitterda "@tirsaktaci" adıyla önemli açıklamalar yapan Aydın, yıllardır suret-i haktan gözükerek insanları, büyülü konuşma üslubuyla aldatan Gülen'in Mesihlik takıntısında olduğunu ve "kader yazdığına" etrafındaki insanları inandırdığını vurguladı. Aydın, şöyle konuştu:
15 Temmuz darbe girişiminin arkasından FETÖ'nün çıkmasının ardından Gülen örgütünde büyük bir deprem yaşanıyor. "Darbeyi biz yapmadık tiyatro oynanıyor" yalanına inanmayan FETÖ tabanı hem yurtdışında hem de yurt içinde büyük bir kırılma yaşıyor.


YURTDIŞINDA BÜYÜK SEFALET YAŞANIYOR

FETÖ'nün kirli ilişkiler ağına girerek çareyi yurtdışında kaçmakta bulanlar büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerine firar eden FETÖ üyeleri ilgisizlikten şikayetçi. Sosyal medyadan, büyük bir sefalet ve hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden firari FETÖ üyeleri, "ABD'li senatörlere ve Hillary Clinton'a milyonlarca dolar aktarılırken biz neden yalnız bırakıldık" şeklinde tepkisini dile getiriyor.


21 YILLIK ZAMAN ÇALIŞAN'I GÜLEN'E İSYAN ETTİ

Tepkisini dile getirenlerin arasında 21 yıl Zaman ve Samanyolu TV'de editör olarak görev yapan Mustafa Aydın da var. Bugün sosyal medyadan Gülen'e bir çağrıda bulunan Mustafa Aydın "Bu kadar insanı perişan ettiği yeter" diyerek tepkisini dile getirdi.


GİT AMERİKALILARIN MEHDİSİ OL!

"11 Eylül'ü Müslümanlar yaptı" dediler, Irak'ın işgalini desteklediler. O gazetede çalışırken fikirlerini çürüten kitaplar yazdım. O zaman kovulmayı bekledim; ama kader müsaade etmedi. Fetullah Gülen, yeter artık bu tiyatroya son ver. Mesihlik takıntın varsa, Amerika ve Batı yönetimleri seni çok seviyolarsa onların Mesih'i ol, milletimizi rahat bırak! Ama sen olsan olsan âlemi fesada uğratacağı belirtilen Sahte Mesih olabilirsin. Çünkü yalanla ve hileyle iş görüyorsun.


NE DEDİYSEN HEP TERSİ ÇIKTI!

Kâhinliklerin iflasla sonuçlandı. Ne dediysen tersi çıktı. Tüm konuşmaların ve firari örgüt üyelerinin geçmişteki tehditleri, yakalananların ifadeleriyle bu darbe kumpasının tam göbeğindesin. Hâlâ suikast ve yarım kalmış darbeyi kuluçkadaki hain subaylarınla tamamlama hayali içindesin. Sen ve büyülediğin mankurtlara karşı Türkiye halkı topyekün seferberlik ilan etmiştir.


HALA MECZUP GİBİ TEHDİTLER SAVURUYORSUN

En ufak bir suikast ve kıpırdanışında birçok insanın perişan olmasına yol açacaksın. Yıllardır yüzbinlerce insanı kandırdın ve dünyalarını berbat ettin. Hâlâ meczupça tehditlerde bulunuyorsun. Söylediğin sözlerin, verdiğin fetvaların ne imanın 6 maddesinde, ne de İslam'ın 5 maddesinde yeri var.


PERİŞAN ETTİĞİN İNSANLARIN YAKASINI BIRAK!

Perişan ettiğin bu insanların yakasını artık bırak. Ettiğin beddualar bumerang gibi sana döndürülüyor. Bu millet sahipsiz değil, veraset-i nübüvvet makamında gerçek mânâ büyükleri var, senin Kabalistik lanetlerini sana yönlendirmekte de pek mâhirler. Kara büyüyü, kara propagandayı bırak.


MADDEN VE MANEN İFLAS ETTİN. KANDIRDIKLARININ TEVBE ETMESİNE İZİN VER!

Maddeten ve manen iflas ettin! Her sözün fos çıktı! Kucağında bulunduğun istihbarat teşkilatlarının yönlendirmesiyle Türkiye ve Türkiye milleti aleyhinde bulunmaktan vaz geç. Ölüp gideceksin bari kandırdığın insanların tövbe edebilmesine fırsat ver."

21 yıllık Zaman çalışanı teröristbaşı Gülen'e isyan etti ile ilgili etiketler FETÖ Samanyolu TV Zaman Gazetesi editör
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.