21-27 Şubat 2022 Haftalık burç yorumları!

21 - 27 Şubat Haftalık burç yorumları açıklandı. Yeni haftann burç yorumlarında seyahat, aşk, kariyer ve ilişkiler konusunda burçları neler bekliyor? 21- 27 Şubat haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları yorumları haberimizde.

Haftalık burç yorumları 21 - 27 Şubat 2022 yeni haftada sizlerle. Astroloji dünyasını takip edenlerin merakla beklediği yeni haftada bavulunu toplayanlar, aşk hayatında yenilik bekleyenler, spora başlayanlar var... İşte 21- 27 Şubat haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları yorumları haberimizde.

Koç Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Bu hafta İş, İş, İş! ! İş ve kariyer hayatında gelişmeler olacak iyi değerlendir. Rüyalarına da dikkat et, büyük mesajlar alabilirsin.

Boğa Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Bu hafta kitaplara kafanı göm ve kaldırma! Yurtdışı bağlantılı işlerin varsa gelişmeler yaşanacak. Seyahat planları başlıyor. Sana yakışır.

İkizler Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Başkalarından gelecek gelirler ve banka işleri gündeminde olacak çöreğim. Dikkatli ol. Parasal destek almak isteyebilirsin.

Yengeç Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Evlilik ve ortaklıklarında yeni adımlar atmak isteyeceksin ama unutma öncesinde aşman gereken meseleler var. Yalnız Yengeç’ler hayat arkadaşlarıyla karşılaşabilir. Gözünü dört aç. Sağa sola iyi bak.

Aslan Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Bu hafta sağlığına çok dikkat et köftem. Çalışma alanındaki kişilerle sorunları çözmek gündeminde. Beklediğin parasal destek nihayet geliyor!

Başak Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Aşk işleri gündemde. Hadi yine iyisin. Flörtleri zekanla tavlama zamanı. Arkadaşların ve varsa çocuklarınla da bol bol vakit geçireceksin. Ortaklıklar gündeminde.

Terazi Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Aile bireyleriyle derine mevzulara dalarken bir yandan da taşınma konuları gündemine gelebilir. Sağlığına özen göster hatta spora başla.

Akrep Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Kardeş, akrabalar ve yakın çevrenle bol bol vakit geçireceksin. Bavulun hazır dursun, sana yol gözüküyor. Aşk işleri de tıkırında hadi iyisin.

Yay Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Bu hafta maddi ve finansal konular gündeminde olacak. Cepleri sıkı tut, fırsatları değerlendir. Aile bireyleriyle zaman zaman çatışmaya düşebilirsin.

Oğlak Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Bu hafta ne yapacaksın biliyor musun? Kendi dertlerine çare arıyorsun! Evet derin bir nefes al, yavaşla ve sakin kal. Geççek!

Kova Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Bilinçaltın bir gidip bir geliyor. Kafanın içinde tenis maçı var. Sorun her neyse sakince çöz ve ilerle. Arkandan dönen dolaplar bir bir önüne gelecek. Neyse kim dost kim düşman meydana çıkacak. Hiç dert etme.

Balık Burcu 21-27 Şubat 2022 Haftalık Yorum

Nihayet senin devrin geldi çattı. Yeni insanlarla tanışmaya hazır mısın? Bu hafta sosyal çevren vızır vızır. Parlamaya başlıyorsun.

21-27 Şubat 2022 Haftalık burç yorumları! ile ilgili etiketler haftalık burç yorumları 21-27 şubat burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.