2024 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi ne kadar? Ramazan pidesi kaç TL oldu?

Ramazan ayına sayılı günler kala, vatandaşlar İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde Ramazan pidesi fiyatlarını merakla ediyor. Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun henüz resmi bir açıklama yapmamış olması, vatandaşları fiyat konusunda belirsizlik içinde bırakıyor. Peki, Ramazan pidesi ne kadar? Ramazan pidesi kaç TL oldu? İşte, 2024 Ramazan pidesi fiyatları!

Ramazan ayına az bir süre kala, vatandaşlar, merakla Ramazan pidesi fiyatlarını merak ediyor. Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun henüz resmi bir açıklama yapmamış olması, vatandaşları fiyat konusunda belirsizlik içinde bırakıyor. Ramazan pidesinin 2024 fiyatı ne kadar? Ramazan pidesi kaç TL'ye satılacak? Ramazan pidesi ne kadar? Ramazan pidesi kaç TL oldu? İşte, merakla beklenen 2024 Ramazan pidesi fiyatları!

2024 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi ne kadar? Ramazan pidesi kaç TL oldu?

RAMAZAN PİDESİ KAÇ TL OLDU?

Hatırlanacağı üzere, Türkiye Fırıncılar Federasyonu en son 2023 yılında Ramazan pidesi fiyatlarını açıklamış ve 300 gram pidenin 10 TL olduğunu belirtmişti. Bu açıklama, vatandaşlar arasında tepki çekmiş ve fiyatların yüksek olduğu yönünde eleştirilere neden olmuştu.

2024 RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI!

Bu yılın Ramazan pidesi fiyatlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde 300 gram Ramazan pidesinin 15 TL olması bekleniyor. Ancak, diğer şehirlerdeki fiyatlar konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

2022 yılına dönüp bakıldığında, o dönemde 330 gram susamlı yumurtalı pidenin 7,5 TL, 415 gram pidenin 7,5 TL ve 415 gram susamlı yumurtalı pidenin 9 TL olduğu görülmektedir. Ancak, bu rakamların 2024 yılında geçerli olup olmayacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

2024 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi ne kadar? Ramazan pidesi kaç TL oldu? ile ilgili etiketler Ramazan pidesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.