2024 İSG/1 sınavı ne zaman, başvuru nasıl yapılır?

İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı için başvurular başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından duyurulan bilgilere göre, 2024-İSG/1 sınavına başvurular 27 Mart'a kadar devam edecek. Adaylar, heyecanla sınav tarihini beklemeye başladılar. Peki, 2024 İSG/1 sınavı ne zaman, başvuru nasıl yapılır? İşte, 2024 2024 İSG/1 sınavı hakkında merak edilen detayların tamamı...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), iş yerlerindeki sağlık ve güvenlik standartlarını belirlemek üzere düzenlenen İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı için başvuruların alınmaya başladığını duyurdu. 2024-İSG/1 sınavı için başvuruların son tarihi 27 Mart olarak belirlendi. Adaylar, sınav tarihini heyecanla beklemeye başladılar. Peki, 2024-İSG/1 sınavı ne zaman yapılacak ve başvuru süreci nasıl işliyor? İşte, 2024-İSG/1 sınavıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...

2024 İSG/1 sınavı ne zaman, başvuru nasıl yapılır?

2024-İSG/1 SINAVI NE ZAMAN?

2024 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Bu tarih, adayların hazırlıklarını tamamlamaları için önemli bir zaman çerçevesi olarak öne çıkıyor.

2024-İSG/1 SINAVI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar, başvurularını ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla gerçekleştirebilecekler. Bunun yanı sıra, bireysel olarak ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan "https://ais.osym.gov.tr" adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulaması üzerinden başvurularını tamamlayabilecekler.

2024 İSG/1 sınavı ne zaman, başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler ÖSYM
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.