2023 GSB iş başvurusu nasıl yapılır, alım şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanlığı 11.455 personel başvurusu nereden yapılacak?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yakında 11,455 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bu sevindirici gelişmenin ardından 'GSB iş başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?' gibi sorular araştırılıyor. Peki, 2023 GSB iş başvurusu nasıl yapılır, alım şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanlığı 11.455 personel başvurusu nereden yapılacak? İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yakında 11,455 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bakan Bak, "11,455 yeni yol arkadaşımızla Gençlik ve Spor Bakanlığı ailemize güç katmaya hazırlanıyoruz! Detaylar en kısa sürede Resmi Gazete’de ve http://gsb.gov.tr sayfamızda yayımlanacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. Peki, 2023 GSB iş başvurusu nasıl yapılır, alım şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanlığı 11.455 personel başvurusu nereden yapılacak?

2023 GSB iş başvurusu nasıl yapılır, alım şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanlığı 11.455 personel başvurusu nereden yapılacak?

GSB 11.455 PERSONEL ALIM BAŞVURUSU NEREDEN YAPILACAK?

Toplamda 11,455 kişilik alım şu şekilde olacak: 3,295 büro personeli, 4,138 destek personeli, 3,622 koruma ve güvenlik görevlisi, ve 400 psikolog.

Başvurular Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ve e-Devlet üzerinden elektronik olarak yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençler ve sporcular merkezinde olacak şekilde çeşitli projeler yürütmekte ve bu alımlarla destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli ve psikolog gibi farklı alanlarda personel alımını gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

Alınacak personelin merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmesi hedeflenmektedir

GSB 11.455 PERSONEL BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) başvuruları 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yapılabilir.

Koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli (bakım-onarım) başvuruları ise 28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilebilir.

2023 GSB İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular alımların Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda yapılabilir.

2023 GSB iş başvurusu nasıl yapılır, alım şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanlığı 11.455 personel başvurusu nereden yapılacak? ile ilgili etiketler GSB Gençlik ve Spor Bakanlığı başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.