2023 49. Altın Kelebek Ödül Töreni sona erdi! 2023 Altın Kelebek Ödülleri’ni kimler aldı?

Altın Kelebek Ödülleri çok özel bir törenle sahiplerini buldu. Ödül töreni renkli ve gurur duyulacak pek çok sahneye ev sahipliği yaptı. Zorlu PSM’de gerçekleşen törene ünlü akını oldu. Ödüller sahiplerini buldu. İşte tüm kategori ödülleri...

Bu yıl 49’uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu, erkek oyuncu, yönetmen ve dizi olmak üzere pek çok kategoride ödüller sahibini buldu. Çağla Şıkel ile Cem Davran’ın sunuculuğu ile gerçekleşen törende sahneye Nükhet Duru, İrem Derici, Norm Ender Semicenk ve Samira Efendi çıktı. Ödül töreninin son anları yaşanırken hangi sanatçıların ödül aldığı herkes tarafından merak ediliyor.

2023 49. Altın Kelebek Ödül Töreni sona erdi! 2023 Altın Kelebek Ödülleri’ni kimler aldı?

ALTIN KELEBEK HANGİ KANALDA YAYINLANDI?

49.su düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam yapıldı. Organizasyonun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne denk gelmesi sebebiyle bir farkındalığa imza atıldı. Tören, görme ve işitme kaybı bulunan bireyler için ilk kez sesli betimlemeler ve simultane işaret dili çevirisi ile Demirören Medya televizyon kanallarında, dijital mecralarda ve D-Smart’tan canlı yayınlandı ve herkes için erişilebilir oldu.

Teve2, Dream Türk, D-Smart DiziSmartMax kanallarında Simultane işaret dili çevirisiyle yer aldı.

kanald.com.tr, teve2.com.tr, hurriyet.com.tr, hurriyet.com.tr/kelebek, Hürriyet YouTube, Teve2 YouTube ve D-Smart YouTube platformlarında ise sesli betimleme ve simultane işaret dili çevirisiyle gerçekleşti.

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, saat 19.00’da kırmızı halı ile başladı. Tören saat 19.30'da Kanal D’de canlı olarak izlenmeye başladı. 49. Altın Kelebek Ödülleri, İrem Derici'nin muhteşem şarkıları ve sahne gösterisi ile açılışını yaptı. 

Ödül sahipleri ödüllerini aldı ve canlı yayın sona erdi.

CUMHURİYETİN 100. YILI YENİDEN KUTLANDI

Parla'yı bu proje için gönüllü olarak birleşen Atatürkçü Sesler Korosu ile beraber seslendiren Norm Ender, 100. Yıl coşkusu ile Altın Kelebek gecesine coşkusu ile özel anlar yaşattı.

MERT RAMAZAN DEMİR TÖRENE KATILMADI

Dizisinin başarısı ile ödüle layık görülen Mert Ramazan Demir ödül törenine katılmadı. Ünlü oyuncunun törene katılmama sebebi ise merak edildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Mert Ramazan Demir'in aralarında bulunmaması ile ilgili açıklama yapan Yalı Çapkını ekibi oyuncunun çok hasta olduğunu ve ekran üzerinden takipte olduğunu açıkladı.

KEREM BÜRSİN'İN YABANCI DİL KONUŞMASI TEPKİ ÇEKTİ!

Kerem Bürsin muhteşem gecede hem bireysel hem de dizi ekibi ile ödül alan isimlerden oldu. Kerem Bürsin ödülünü alırken İngilizce konuşmayı tercih etti. O anlar çoğu kişi tarafından komik algılanırken Güldür Güldür ekibinden misilleme geldi. Bazıları da bu tavrının nedenini merak etti.

ONUR ATİLLA'DAN KEREM BÜRSİN TAKLİDİ

Oyuncu Kerem Bürsin'in ödl alırken ki tavrı Güldür Güldür ekibinden Onur Atilla'nın dikkatini çekti. Atilla ödül aldığı sırada Bürsin taklidi ile herkesi güldürdü. Oanlarda salondan kahkaha sesleri yükseldi.

2023 49. Altın Kelebek Ödül Töreni sona erdi! 2023 Altın Kelebek Ödülleri’ni kimler aldı? - Resim : 2

ÇOCUK OYUNCUDAN GAZZE MESAJI!

49'uncu Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünün sahibi olan Ada Erma, Gazze'deki çocukları andı. Salonda bulunan ünlü isimler ve ekran başındaki izleyicilerin yüreğini dağlayan Ada Erma'nın konuşması sosyal medyada büyük ses getirdi.

"BU ÖDÜLÜ ÇOCUKLARIN ÖLMEDİĞİ BİR DÜNYADA ALMAK İSTERDİM" 

"Ben bugün elime bir dünya çizerek geldim. Bu dünya sizin bildiğinizden çok farklı bir dünya. Bu dünya yemyeşil, okyanuslar masmavi, çocuklar yemyeşil sokaklarda hayvanlarla özgürce koşup eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgür, kadınlar güçlü. Bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim ama bu dünyayı eline çizen tüm çocuklarla birlikte dünya güzelleşecek. Buna yürekten inanıyorum." dedi.

Cem Davran'da savaş sebebi ile ölen çocuklar için açklama yaptı. Davran:

"Şunu unutmayalım; yanıbaşımızda büyük bir zulüm var. Çocuklar öldürülmesin, şeker de yiyebilsin. Bununla ilgili iki üç cümleyi de paylaşmamız gerekiyor; yürekten yüreğe, kalpten kalbe. Çok büyük bir güç çocukların kaybolan uçurtmalarını bulmak için uğraşacağına o uydularla, o uçaklarla çocukların üzerine bomba atıyor. Hakikaten biz de çocuk yetiştiriyoruz bu özgür ülkeye. Biz ülkemizde çok mutluyuz. Yanıbaşımızda da kardeşlerimiz var, onların çocukları var. Filistin'de de yapılanları unutmayalım ne olursunuz. Bu bizim görevimiz. Hayat devam etsin ama o çocuklar da şeker de yiyebilsin." dedi.

'En iyi Müzik Grubu' ödülünü kazanan Madrigal'in bateristi Sanlı Akgün de Gazze'de yaşananlara sessiz kalmadı ve şu sözler ile duygularını aktardı:

"Bu hayallerine ulaşmayı bırakın, yeteneklerini bile fark edemeden ölen çocuklar var. Çok yakın bir yerde, lütfen buna da duyarlı olalım. Buradan Gazze'deki tüm çocukların yanında olduğumu söylemek istiyorum." dedi.

 

 

2023 49. Altın Kelebek Ödül Töreni sona erdi! 2023 Altın Kelebek Ödülleri’ni kimler aldı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.