2022 Yılında Patlama Yapacak 5 Metaverse Coin

Kripto Para dünyasında yaşananlar her gün değil her an değişiyor. Bu hıza ayak uyduracak altcoinler 2022 yılında adeta ralli yapacak. BlockChain teknolojisini iyileştirenler bir yana Metaverse alanında da gelişmeler hızla devam ediyor. İşte 2022 yılında patlama yapması beklenen 5 Metaverse Coin...

2022 yılında Bitcoin ve altcoinlerin patlama yapması bekleniyor. Gelecek yıl 7,5 trilyon dolarlık bir hacme kavuşması beklenen kripto para dünyası ana akın finansal piyasa haline geldi.  İşte 2022 yılında patlama yapacak 5 Metaverse coin...

2022'de Patlama Yapacak 5 Metaverse Coin

Axie Infinity (AXS): Metaverse Coin'ler içerisinde ilk beşe girecek coin Axie Infinity olarak gösteriliyor. Arsa ekonomisinin tarihsel değeri Axie Infinity'nin 2022'de çok konuşulmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Decentraland (MANA): 90 binden daha fazla gayrimenkul alanına sahip olan MANA, ayrıca kullanıcılarına kendi topraklarında konserler ve etkinlikler düzenlemesine olanak veriyor. Uzmanlara göre ise Decentraland (MANA) ekosisteminde arsalar kapılmış durumda. 2022'de patlama yapacak metaverse coinlerin başında MANA geliyor.

The Sandbox (SAND): Kullanıcıların gayrimenkul varlıklarını oluşturduğu, sahiplendiği ve para kazanabildiği sanal bir dünya olan The Sandbox (SAND) kullanıcılara çeşitlik dijital deneyimler oluşturmak için The Sandbox arazilerini zenginleştirmeyi hedefliyor. 2022 yılında Metaverse coinler arasında ralli yapacak en güçlü aday olarak göze çarpıyor.

Bit.Country (NUUM): Blocktopia benzeri bir proje olarak Metaverse coin olarak göze çarpan Bit.Country sanal araziler etrafında odaklanıyor. Bit.Country, kullanıcı tarafından oluşturulan metaverse kaynakları, uygulama çerçevesi ve altyapıdan güç alan Blockchain’dir. 2022'de patlama yapması beklenen en güçlü metaverse coin'dir.

ENJİN (ENJ): Enjin Coin (ENJ), blockchain üzerinde geliştirilen birçok oyun projesininin altyapısını sağlayacak güçlü bir ekibe sahiptir. Kripto para dünyasında Metaverse evrenini çok daha önce kullanmaya başlaayan Enjin Coin gelecek yılın en çok konuşulacak Metaverse coini olmaya adaydır.

 

2022 Yılında Patlama Yapacak 5 Metaverse Coin ile ilgili etiketler Bitcoin metaverse coin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.