2022 yılında çantanızda bulunması gereken 4 Metaverse Coin

Kripto Para yatırımcılarının gözü kulağı son günlerin popüler araçlarından Metaverse Coinler oldu. Geçtiğimiz yıl başlayan hareketlilik 2022 yılında da devam edecek tahminleri yapılıyor. İşte 2022 yılında çantanızda bulunması gereken 4 Metaverse Coin...

Metaverse Coinler Listesi ile yeni yılın en çok kazandıran projeleri araştırılmaya devam ediyor. Tüm dünyada başlayan sanal evren hareketliliği dünyaca ünlü markaları bile bu evrene katılmaya itti. Samsung, Adidas ve Nike gibi uluslararası firmalar Metaverse evreninde kendi mağazalarını açmaya başladı.

Kripto para piyasalarında yaşanan aşağı yönlü hareketlilik ve Bitcoin'in son 6 ayın en düşük seviyesini görmesi sonrası yatırımcılar da dümeni Metaverse coinlere kırdı. İşte 2022 yılında çantanızda bulunması gereken 4 Metaverse Coin...

The Sandbox Coin (SAND): Son dönemin en çok konuşulan Metaverse coinlerinin başında The Sandbox Coin (SAND) geliyor. Yaptığı dünyaca ünlü ortaklıklarla da yatırımcının ilgi odağı olan SAND, Wall Streee Jurnal ve CNBC gibi ana akım medyaların da gözdesi konumunda. Sanal alemde arsa satışına izin veren The Sandbox platformu dünyaca ünlü firmalarla da işbirliği halinde.

CEEK VR Coin: Dünyaca ünlü teknoloji firması Microsoft'un da destekledği metaverse coin olan CEEK VR müzik akışı ve yayıncılığın geleceği olmayı hedefliyor. Sanatçılar ve etiketler için özel paralar oluşturmak, çeşitli dijital ürünler oluşturmak gibi token kazanmanın birçok yolu CEEK VR Coin ile mümkün.

Radio Caca (RACA): Dünyaca ünlü isim Elon Musk'un annesinin de desteklediği bilinen Metaverse coin olan Radio Caca (RACA) 2022 yılında çantanızda bulunması gereken coinlerin başında geliyor.

UFO Gaming (UFO) coin: Galaksiler arasında tamamen merkeziyetsiz bir oyun token'dir. Ufo ekosisteminde Metaverse, PlaytoEatn, Virtual Land, NFT ve oyun gibi özellikler bulunmaktadır. Ufo coin, Dark Metaverse platformunun para birimidir. Bu platformda ilk öne çıkan şey token dağılımıdır. Takıma veya yatırımcılara kilitlenen/ayrılan bir coin bulunmamaktadır. Ufo coin yüzde 100 dolaşımda olan bir tokendır. Bu da kullanıcılara belirli avantajlar sağlamaktadır.

2022 yılında çantanızda bulunması gereken 4 Metaverse Coin ile ilgili etiketler Kripto para metaverse coin 2022 kripto
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.