2022 Metaverse yılı olacak! Bu 3 Metaverse Coin projesini iyi takip edin

Kripto para piyasasında bazı altcoinlerin beklenen ralliyi yapması bekleniyor. Metaverse Evreninin genişlemesi ve blockchain teknolojisinin gelişimiyle gelecek vaad eden projeler de bir bir ortaya çıkmaya başladı. İşte 2022'de gelecek vaad eden 5 Metaverse Coin...

Radi Caca (RACA), Starlink (STARL) ya da The Sandbox (SAND)... Piyasa değerleri ve arzları bakımından ilgi çeken bazı metaverse coinler. Ancak kripto para borsalarında işlem hacimleri bakımından birkaçı gelecek vaad ediyor.

Metaverse Coinler 2022 yılında da yatırımcısına bazı fırsatlar sunmaya devam edecek. Yeni yılla birlikte uzun vadeli potansiyel metaverse coinleri sizler için araştırdık. Elon Musk'ın annesi Maye Musk'ın da desteklediği Radio Caca (RACA) özellikle 2022'de dikkat çekecek projeler arasında gösteriliyor. İşte gelecek vaad eden 5 Metaverse Coin...

2022 Metaverse Yılı Olacak

Radio Caca (RACA): USM metaverse'e sahip olan ve kullanıcılarına araziler alabilme, araziler üzerinde mağazalar inşa edebilme olanağı sunuyor. Öte yandan çeşitli oyunlar oynanabiliyor. Piyasa değeri 1,2 Milyar dolr olan RACA toplam arzı 4,43 Milyar oldu. Ayrıca projeyi dünyaca ünlü Elon Musk'un annesi Maye Musk da destekliyor. 2022'de gelecek vaad eden metaverse coinlerinin başında Radio Caca geliyor.

Starlink (STARL): Merkezi olmayan Metaverse'i oluşturmak isteyen Starlink kullanıcılarına uydui uzay aracı ve arazi satın alıp satmalarına ya da takas etmelerine izin veriyor. Kripto para piyasasında STARL Starl ekosisteminde yönetim tokenidir. 761 milyon dolarlık piyasa hacmi olan Starlink (STARL) 2022'nin dikkat çeken metaverse coini olmaya aday.

The Sandbox (SAND Coin): Önde gelen Metaverse projelerinden The Sandbox (SAND) geçtiğimiz ay yaptığı duyuruyla Adidas ile işbirliğine gitti. Blockchain tabanlı vie video oyunu olan The Sandboz kullanıcılarına dijital varlıklar oluşturup takas yapmalarına olanak sunuyor. Sand Coin yorumlarında son 1 ayda değeri 136 kat artan sand coin 2022 yılında da izlenmesi gereken metaverse coinlerden biri olarak görülüyor.

 Not: Bu yazı herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Bilgilendirme amaçlı üretilmiştir.

 

 

 

 

2022 Metaverse yılı olacak! Bu 3 Metaverse Coin projesini iyi takip edin ile ilgili etiketler Bitcoin metaverse meteverse coin 2022 metaverse coin yorum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.