2022 Europe & EMEA Equity Awards’da Türk Telekom’a ödül yağdı

Uluslararası iş dünyası yayıncısı olarak bilinen Institutional Investor’ın düzenlediği 2022 Europe & EMEA Equity Awards’da Türk Teklekom iki ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Yatırımcı ilişkilerinde “En İyi Şirket” seçilen marka aynı zamanda 251 şirketin değerlendirildiği tüm sektörler arasında en yüksek puana ulaşarak birinci oldu.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, özellikle uluslararası finans alanına odaklanmış, önde gelen bir uluslararası iş dünyası yayıncısı olarak bilinen Institutional Investor’ın düzenlediği 2022 Europe & EMEA Equity Awards’da 2 ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 39 şirketin değerlendirildiği “Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon” sektör kategorisinde EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesinde “Yatırımcı İlişkilerinde En İyi Şirket” ödülünü kazanan Türk Telekom ayrıca EMEA bölgesinde 251 şirketin değerlendirildiği tüm sektörler arasında da toplamda en yüksek puana ulaşarak birinci oldu.

DETAYLI KRİTERLER İNCELENEREK, TÜRK TELEKOM BİRİNCİ OLDU 

Equity Awards'da ödüller, 2022 Developed Europe & Emerging EMEA Executive Team anketinde dünyanın önde gelen yatırımcılarının ve analistlerinin, yatırımcı ilişkileri ekiplerine ve şirket profesyonellerine verdikleri oylarla belirlendi. Şirketler, yatırımcı ilişkileri departmanlarının iletişim yöntemleri ve yetkinlikleri, kurumsal raporların ve yatırımcı iletişiminde kullanılan dokümanların kalitesi, yatırımcı ilişkilerinde uygulanan iletişimin şeffaflığı gibi pek çok kritere tabi tutuluyor.

50 yılı aşkın süredir yayıncılık faaliyetlerine devam eden Institutional Investor, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da bulunan şirketleri 7 Eylül'de Londra'da düzenlenen Europe & EMEA Equity Awards organizasyonunda ödüllendirdi. Dünya çapında ekonomi ve finans alanlarına katkı sağlayan kurum, yaptığı çalışmalarla ekosisteme yön vermeye devam ediyor.

2022 Europe & EMEA Equity Awards’da Türk Telekom’a ödül yağdı ile ilgili etiketler Türk Telekom 2022 Europe & EMEA Equity Awards En İyi Şirket
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.