Bu ay en çok indirilen ve en çok kazanan uygulamalar belli oldu! İşte o uygulamalar!

2022 Ağustos ayı en çok indirilen ve en çok kazanılan uygulamalar belli oldu. Ağustos ayı listenin kazananı YouTube oldu. İşte en çok indirilen ve en çok kazanan uygulamalar...

Ağustos 2022 'de en çok indirilen uygulamalar açıklandı. AppFigures en çok indirilen ve en çok kazanılan uygulamaları derledi. Peki AppFigures nedir? AppFigures, işletmelerin geliri izlemesine, incelemeleri yönetmesine, analitik raporlar oluşturmasına, indirmeleri izlemesine ve daha fazlasına yardımcı olan mobil analitik sistemidir. AppFgures listeyi App Store, Google Play ve Combined Total olmak üzere üç başlıkta inceledi. Listeye baktığımızda her 3 başlıkta en çok indirilen uygulama TikTok ve İnstagram oluyor. En çok kazanan uygulamaların başında YouTube geliyor. Gelin birlikte AppFigure'in yayınladığı listeyi inceleyelim...

EN ÇOK İNDİRİLEN UYGULAMALAR

Bu ay en çok indirilen ve en çok kazanan uygulamalar belli oldu! İşte o uygulamalar!

İşte Ağustos 2022'de en çok indirilen uygulamalar listesi. Listede en çok indirilenler 3 başlıkta incelendi. 3 Başlıkta ayrı inceleyecek olursak iOS sürümlü App Store'da ilk sırada TikTok ikinci ve üçüncü sırada Google Maps ve Google yer alıyor. Listede pek bilinmeyen ama son zamanda popülerliği artan BeReal uygulamasını 8. sırada görüyoruz.BeReal, geçtiğimiz ay Apple’ın App Store’unda en iyi uygulama olarak belirlendi. Ancak bu sefer, 8 numarada duruyor ve Ağustos ayında yalnızca App Store için yaklaşık 10 milyon indirme daha elde etti. 

Google Play'de en çok indirilen İnstagram oluyorken onu hemen ardından Facebook ve TikTok takip ediyor. Google Play'de dikkat çeken ayrıntı son sırada bulunan birçok kullanıcının bilinmediğini iddia ettiği yeni bir QR & Barcode Reader uygulaması oluyor.

3 başlıkta listeyi incelediğimizde TikTok ve İnstagram'ın en çok indirilenler uygulaması olduğunu, Google uygulamalarının da çok fazlaca kullanıldığını görüyoruz. Peki ya kazananlar listesi nasıl? İşte detaylarına geçiyoruz.

EN ÇOK KAZANAN UYGULAMALAR

Bu ay en çok indirilen ve en çok kazanan uygulamalar belli oldu! İşte o uygulamalar! - Resim : 2

Ağustos ayında en çok kazanılan uygulamalar hemen hemen geçen ayla aynı. Tek farkla Tinder geçen ay gelir sağlamamıştı. HBO Max, her iki mağazada da bu ay toplam gelirin neredeyse 51 milyon doları ile en üst sırayı aldı. Yani muhtemelen fark edilen tek büyük değişiklik bu. Bu listedeki uygulamalar bir önceki aydan daha fazla kazandı fakat listede diğer aydan fazla bir fark görülmedi. Bu listedeki uygulamalar 323 milyon  dolar kazandı.

 

Bu ay en çok indirilen ve en çok kazanan uygulamalar belli oldu! İşte o uygulamalar! ile ilgili etiketler Ağustos TikTok Instagram YouTube AppFigures Ağustos ayı en çok indirilen uygulamalar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.