2021 Kainat Güzeli (Miss Universe) belli oldu: Tacın sahibi Hindistan'dan

Dün İsrail'de düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Hint güzeli Harnaaz Sandhu tacın sahibi oldu. 21 yaşındaki Hindistan güzeli, aktris Harnaaz Sandhu ''Kainat Güzeli'' seçildi. Türkiye'yi temsil eden Cemrenaz Turhan ise dereceye giremedi.

Uluslararası basında yer alan haberlere göre, Dünyanın farklı ülkelerinden gelen 80’den fazla katılımcıyı geride bırakan Sandhu Harnaaz, İsrail'in Kızıldeniz kıyısındaki kenti Eilat'ta düzenlenen canlı bir gösteriyle Kainat Güzeli tacını taktı.


2021 Kainat Güzeli (Miss Universe) belli oldu! Tacı takan isim Hindistan'dan

Sandhu, dünyanın dört bir yanındaki ülkelerden gelen 70 yarışmacı arasından kainat güzeli unvanına ulaştı.

Yarışmanın web sitesinde yer alan bir profilinde Harnaaz, kendisini, "Kadınların güçlendirilmesi, özellikle eğitim, kariyer ve seçim özgürlüklerine ilişkin anayasal hakları için güçlü bir savunucu" olarak tanımlıyor.

2021 Kainat Güzeli (Miss Universe) belli oldu! Tacı takan isim Hindistan'dan

Bu yıl 70'incisi düzenlenen Kainat Güzeli yarışması yayın hakkına sahip TV kanallarından canlı olarak verildi. Salgınla mücadele ölemleri kapsamında, koronavirüs bağışıklığı sağladığını gösterenen "yeşil geçiş" belgesine sahip izleyiciler salona alındı.

2021 Kainat Güzeli (Miss Universe) belli oldu! Tacı takan isim Hindistan'dan

Florida'da, Mayıs ayında düzenlenen yarışmada, 26 yaşındaki Meksikalı Andrea Meza, 2020 Kainat Güzeli unvanını kazanmıştı. Bir sonraki yarışma salgın nedeniyle ertelenmişti.

2021 Kainat Güzeli (Miss Universe) belli oldu! Tacı takan isim Hindistan'dan

Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Cemrenaz Turhan ise dereceye giremedi. Turhan yarışma sonrası Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı:


'' Güzel ülkem Türkiye’yi temsil etmek için seçildiğimden bu yana gururdan ve mutluluktan adeta göklerde uçuyordum. İki haftalık muhteşem bir maratonun sonunda elde ettiğim tüm tecrübelerle ve ülkemi temsil etmenin verdiği gururla tekrar aranızdayım. Bu süreçte tüm mecralardan verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim. Bana her saniye, kocaman bir aile olduğumuzu hissettirdiniz. Bugün yeni hayatımın ilk günü ve yeni deneyimlere her zamankinden daha hazırım. Teşekkürler hayat, teşekkürler evren… 💕 ''

cemrenaz turhan

2021 Kainat Güzeli (Miss Universe) belli oldu: Tacın sahibi Hindistan'dan ile ilgili etiketler 2021 kainat güzeli miss universe kainat güzeli güzellik yarışması Harnaaz Sandhu Cemrenaz Turhan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.