2021 Bekçi alımları ne zaman yapılacak? Bekçi alımı şartları nedir?

2021 yılı için Bekçi alımları ne zaman yapılacak sorusu, bekçi olmak isteyen adayların araştırma konusu oldu. Bilindiği üzere geçtiğimiz sene; 8 bin 242 kişilik alım gerçekleşmişti. Bekçi alımı hakkında herhangi bir duyuru henüz söz konusu olmasa da son açıklamada bu yıl içerisindeki alımların 30 bine kadar çıkartılacağı bildirilmişti.

2021 yılı için bekçi alımları ne zaman olacak sorusunun yanıtı haberimizde. Bilindiği üzere, pandemi döneminde bekçi alımları geçici süreyle askıya alındı. Adaylar Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gelecek son dakika açıklaması yakından takip ediliyor.

2021 BEKÇİ ALIMLARI NE ZAMAN?

2021 yılına kısa süre kala binlerce bekçi adayı başvuru tarihini merak ediyor. Polis Akademesi ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gelecek açıklamalar bekliyor. Koronavirüs salgını sürecinde 2021 yılı için sağlık çalışanı ve bekçi alımı yapılması bekleniyor.

BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK? (2021)

Koronavirüsten dolayı emniyet ve sağlık personeline olan ihtiyaç arttı. Doktor, sağlık memuru, hemşire, uzman doktor alımlarından sonra ikinci sırada da Emniyet'in yapacağı alımlar olacak.

Bekçi alımlarını Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün açıklamasıyla duyurusu yapılacak. Henüz Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün son dakika 2021 bekçi alımlarına dair bir duyurusu yapılmadı.

2021 Bekçi alımları ne zaman yapılacak? Bekçi alımı şartları nedir?

2021'DE KAÇ BEKÇİ ALINACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi'nden henüz bekçi alımlarına dair net bir tarih verilmese de 2021 bekçi alım tarihleri internet üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Polis Akademisi Başkanlığı ya da EGM'den bir açıklama geldiği takdirde bekçi alımları başvuru şartları ile birlikte 2021 bekçi alım tarihleri haberimizde olacak.

 

BEKÇİLİK MAAŞLARI NE KADAR?

Koronavirüs salgınından dolayı bekçilik için başvuru yapmak isteyen adayların sayısında artış oldu. Bekçilik için başvuru yapanların arasında en çok merak edilen konuların başında ise bekçilerin alacağı maaşın ne kadar olduğu geldi. 2020 Bekçi maaşları ne kadar araştırılıyordu.

Bekçi alımları ne zaman yapılacak

İlkokul mezunu olan bekçi maaşı ne kadar?

İlkokul mezunu olan bekçi maaşı 4, 302,80 TL

Lise mezunu olan bekçi maaşı ne kadar?

Lise mezunu olan bekçi maaşı 4352 TL ile 4,455,14 TL arasında değişiyor.

Ön lisans mezunu olan bekçi maaşı ne kadar?

Ön lisans mezunu olan bekçi maaşı 4357,50 ile 4.400 TL arasındadır.

Lisans mezunu olan bekçi maaşı ne kadar?

Lisans mezunu olan bekçi maaşı 4, 404 TL ile 4,657,00 TL arasındadır.

2021 Bekçi alımları ne zaman yapılacak? Bekçi alımı şartları nedir? ile ilgili etiketler bekçi bekçi alımları