2020 Milli Piyango yılbaşı sonuçları! MPİ bilet sorgulama

2020 Milli Piyango yılbaşı sonuçları! 80 Milyon TL büyük ikramiyenin verileceği Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük bir heyecanla bekleniyor.Milli Pİyango yılbaşı özel çekilişi saat 15.00’da başlayacak. Diğer taraftan ise 80 milyon lira tutarındaki büyük ikramiye çekilişi ise 20.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Yılbaşı sonuçlarının nasıl sorgulanacağı merak konusu.

2020 Milli Piyango yılbaşı sonuçları! Dünyanın her köşesinde yılbaşı heyecanı yaşanıyor. Yeni yıla girilmesine sayılı saatler kala aynı zamanda Milli Piyango yılbaşı sonuçları da heyecanla bekleniyor.Milli Piyango çekilişi için geri sayım başladı. Merak edilen detaylar haberimizde...

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

2020 Milli piyango yılbaşı çekilişi için nefesler tutuldu. Merakla beklenen 80 milyon TL'lik ikramiye için yılbaşı 2020 çekilişi 31 Aralık 2019 saat 15.00'de başlayacak.

Halka açık gerçekleştirilecek çekilişte büyük yılbaşı ikramiyesi, 2 adet amorti akşam 20.00 ile 21.00 arasında çekilecek.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

MİLLİ PİYANGO BİLETİ ALIRKEN DİKKAT EDİLECEK GEREKENLER NELERDİR?

Milli Piyango İdaresi bayilik ruhsatını (gezici bayilerde yaka kartı) taşıyan ve istenildiğinde ibraz eden kişilerden satın alınması gerekir.
Biletin arkasında bayii satış mührü bulunmalıdır. Pürüzsüz veya kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.
Biletin sol alt bölümde bulunan güvenlik numarası iki parmak arasında gezdirildiğinde rakamların kabarık olduğu hissedilmelidir.
Bilet ışığa tutulduğunda bilet kağıdının dokusu içinde beyaz renkli MP amblemli filigranı vardır.
Ultraviyole (UV) ışıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan ve kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar (3mm.) bulunmaktadır.
18 Yaşından küçük olanlar bilet satın alamazlar. Kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

MİLLİ PİYANGO 2020 ÇEKİLİŞİ İÇİN KAÇ BİLET BASILDI?

Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar, bu yıl toplamda 436 milyon lira ikramiye dağıtacaklarını söylemişti.

2020 Milli Piyango yılbaşı sonuçları! MPİ bilet sorgulama ile ilgili etiketler Milli Piyango Yılbaşı 2020 çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.