2020 KYK borçları silinecek mi?

2020 KYK borçları silinecek mi sorusu öğrencilerin merak konusu oldu. Meclis'e sunulan KYK borçları düzenlemesi yasa teklifi de araştırılmaya devam ediyor.

KYK borçlarının silinmesiyle ilgili kanun teklifinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Meclis'e sunulan kanun teklifi ile birlikte en azından KYK borçlarıyla ilgili olarak gecikme zammı adı altında uygulanan faizlerin sıfırlanması ve geliri olmayanın borcunun faizsiz bir şekilde ertelenmesi gerektiğine dikkati çekti.

Saadet Partisi tarafından Meclis'e KYK borçlarının silinmesi ile ilgili olarak yeni bir önerge sunuldu. KYK kanununda değişiklik yapılmasına ilişkin olarak Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman tarafından Meclis'e sunulan önergede kanun teklifinde borçlarda değişiklik yapılmasını önerdi.

KYK BORÇLARI SİLİNECEK Mİ?

Bu konuda daha önceden açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, göreve geldikleri zamanda Türkiye'de verilen bursun sadece 45 lira olduğunu şimdi ise gelinen noktada çok farklı durumlar yaşandığına dikkati çekti. Lisans, Lisansüstü ve doktora öğrencilere yeterli miktarda burs verdiklerini söyleyen Erdoğan, KYK borçlarının silinmesi ile ilgili Meclis'e sunulan önerinin yine de farklı yöntemlerle görüşülebileceğine de işaret etti.

2020 KYK borçları silinecek mi? ile ilgili etiketler KYK kyk borçları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.