2019 Dünya Güzeli kim oldu? Toni-ann Singh kimdir?

2019 Dünya Güzeli, Londra’da düzenlenen yarışma ile seçildi. Dünyanın en güzel kadını Jamaika'nın adayı Toni-Ann Singh oldu. Birçok kişi Toni-Ann Singh'in kim olduğunu araştırıyor. Peki, 2019 Dünya Güzeli kim oldu? Toni-ann Singh kimdir? Detaylar haberimizde..

Miss World 2019, İngiltere'nin Londra kentinde düzenlendi. 2019 Dünya Güzeli Jamaika’nın adayı 23 yaşındaki Toni-Ann Singh oldu. Toni- Ann’e tacını geçen senenin birincisi Vanessa Ponce de Leon taktı. Dünya güzellerinin ikincisi Fransa'dan üçüncüsü ise Hindistan'dan seçildi. Dünya güzeli seçilen Toni-Ann Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Jamaika ve dünyanın dört bir yanındaki kızlar, lütfen kendinize inanın. Lütfen hayallerinizi gerçekleştirecek kadar değerli ve haklı olduğunuzu bilin. Bu taç benim değil, sizin. Sizin bir amacınız var” dedi. Peki, 2019 Dünya Güzeli kim oldu? Toni-ann Singh kimdir? Detaylar haberimizde..

2019 Dünya Güzeli kim oldu? Toni-ann Singh kimdir?

TANİ- ANN SİNGH KİMDİR?

Her sene dünyanın en güzeli kadınının Miss World 2019 bu yıl Londra'da düzenlendi. Yarışmada son 12'ye Nijerya, Kenya, Brezilya, Meksika, Hindistan, Nepal, Filipinler, Vietnam, Jamaika, Fransa, Rusya ve Cook Adaları'nın adayları kaldı.Yarışmada 'dünyanın en güzeli' Jamaika'nın adayı 23 yaşındaki Toni-Ann Singh oldu. Toni- Ann'e tacını geçtiğimiz senenin birincisi Vanessa Ponce de Leon taktı. LONDRA, Jamaikalı güzel Toni-Ann Singh, 69. Dünya Güzellik Yarışması'nı kazandı. 23 yaşındaki öğrenci St Thomas, Jamaika'da doğdu ve tıp okumayı ve doktor olmayı planlıyor.

Yarışmada Türkiye'yi temsil eden ancak dereceye giremeyen Miss Turkey 2019 birincisi Simay Rasimoğlu, "Böylesine güzel bir ülkeyi prestijli bir platformda temsil etmek benim için bir onurdu. Desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim. Çok değiştim, geliştim. Serüvenim şimdi başlıyor" ifadelerini kullandı.

 

 

2019 Dünya Güzeli kim oldu? Toni-ann Singh kimdir? ile ilgili etiketler Miss Turkey 2019 dünya güzeli miss world kainat güzeli güzellik yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.