2018 Kırklareli genel seçim sonuçları!

Türkiye, son yılların en tartışmalı ve çekişmeli seçim sürecinin sonuna geliyor. 24 Haziran 2018 ülkenin dört bir köşesinde kurulan sandıklarda vatandaşlar demokratik haklarını işleterek oy kullanacaklar. İlk defa bu seçimde Hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği için oy kullanılacak. Peki seçim sonuçları nasıl olacak ve nasıl canlı takip edilebilecek? İşte 2018 Kırklareli genel seçim sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde. Ayrıca AK Parti, CHP ve diğer partilerin oy oranları haberimizde

2018 Kırklareli genel seçim sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde. 24 Haziran seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Seçim anketi sonuçlarını yakınan takip eden vatandaşlar Pazar günü Kırklareli ilinde oy kullandıktan sonra nihai seçim sonuçları için beklemeye başlayacaklar. Oylar sayılmaya başlamasının ardından açılan sandıkları ve oy oranlarını sitemiden takip edebilirsiniz. Peki 2018 Kırklareli genel seçim sonuçları! CHP, AK Parti ve MHP oy oranları ne? İşte detaylar...

2018 Kırklareli genel seçim sonuçları!

KIRKLARELİ CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER?

CHP, listelerinde sürpriz isimlere yer verdi. Peki Kırklareli CHP milletvekili adayları kim oldu? Hangi isimler listeye girdi? Kırklareli CHP milletvekili adayları kimler?

İşte YSK'ya verilen liste

TÜRABİ KAYAN

VECDİ GÜNDOĞDU

İNCİ TUNÇ

KIRKLARELİ MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER?

MHP, listelerinde sürpriz isimlere yer verdi. Peki Kırklareli MHP milletvekili adayları kim oldu? Hangi isimler listeye girdi? Kırklareli MHP milletvekili adayları kimler?

İşte YSK'ya verilen liste

SEMİH MERİÇ

KIRKLARELİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER?

AK Parti, listelerinde sürpriz isimlere yer verdi. Peki Kırklareli AK Parti milletvekili adayları kim oldu? Hangi isimler listeye girdi? Kırklareli AK Parti milletvekili adayları kimler?

İşte YSK'ya verilen liste

Selahattin Minsolmaz
Volkan Göç
Kadriye Tokat

 

KIRKLARELİ HDP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER?

HDP, listelerinde sürpriz isimlere yer verdi. Peki Kırklareli HDP milletvekili adayları kim oldu? Hangi isimler listeye girdi? Kırklareli HDP milletvekili adayları kimler?

İşte YSK'ya verilen liste

1-DİREN CEVAHİR ŞEN

İYİ PARTİ KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ

İYİ Parti'nin Kırklareli milletvekili adayları merakla bekleniyordu. YSK'ya teslim edilen listeden sonra İYİ Parti Kırklareli milletvekili adayları belli oldu. İşte o isimler...

KÜRSAD YAMANER

SİBEL PİŞKİN

MUSTAFA KÖSEOĞLU

 

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Sonrasında ise adaylar açıklandı. Peki Saadet Partisi 27.dönem Kırklareli milletvekili adayları kim oldu? İşte Saadet Partisi Kırklareli milletvekili aday listesi...

KIRKLARELİ 1 SALİH MEHMET AYDIN YÖNETİCİ

KIRKLARELİ 2 GÜNER AYDIN İŞ ADAMI

KIRKLARELİ 3 BÜŞRA SAVAŞ ÖĞRETMEN

24 HAZİRAN SEÇİM TAKVİMİ

YSK 24 Haziran milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir takvim yayımladı. Buna göre 22 Mayıs tarihinde yurt içi ve yurtdışı seçmen kütükleri kesinleşiyor. 26 Mayıs tarihinde milletvekili geçici aday listeleri yayımlanacak.

30 Mayıs'ta birleşik oy pusulalarının basımı ve milletvekili kesin aday listelerinin ilanı gerçekleştirilecek.

YURT DIŞINDA SEÇİM ERKEN BAŞLAYACAK

YSK'nın takvimine göre gümrük kapılarında ve yurt dışında oy verme işlemleri 7 Haziran Perşembe günü başlayacak. Yurtdışında oy verme işlemleri 19 Haziran Salı günü sona erecek. Cumhurbaşkanlığının seçiminin 2. tura kalması durumunda yurtdışında oy verme işlemleri 30 Haziran'da başlayacak ve 4 Temmuz'da sona erecek.

24 HAZİRAN OY VERME GÜNÜ

Türkiye'nin tüm illerinde, ilçelerinde, köylerinde vatandaşlar 24 Haziran günü sandığa gidecekler ve hem milletvekili hem de cumhurbaşkanlığı için oy kullanacaklar. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda tamamlanmazsa 8 Temmuz Pazar günü ikinci tur oylaması için vatandaşlar yine sandığa gidecekler.

PROPAGANDA VE SEÇİM YASAKLARI

Propaganda serbesti ve 14 Haziran Perşembe günü başlayacak ve aynı tarihte bazı seçim yasakları da devreye girecek. Liderler 17 Haziran Pazar gününden itibaren radyo ve televizyonlarda propaganda konuşması yapabilecekler.

2018 Kırklareli genel seçim sonuçları! ile ilgili etiketler Kırklareli CHP AK Parti 24 haziran seçim seçim sonuçları 2018 Kırklareli genel seçim sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.