2017'de cinsiyet değiştirmişti... Selin Ciğerci'nin hayatı beyazperdeye taşınıyor

Bebek Okan lakabı ile ünlenen, 2017 yılında geçirdiği ameliyatla cinsiyet değiştiren ve kadın olan, daha sonra ise 'Selin Ciğerci' adını alan ünlü fenomen, Cansu Canan Özgen'in sunduğu, BluTV'de yayınlanan '40'' programının konuğu oldu. Ciğerci programda hayatının film olacağını ve kitaba aktarılacağını söyledi. Ailesiyle yaşadığı sorunların üstesinden gelip zorlu süreci atlatan Ciğerci filmin adının şimdiden belli olduğunu açıkladı.

2017 yılında geçirdiği ameliyat ile cinsiyetini değiştiren Selin Ciğerci, 40 programının konuğu oldu. Cinsiyet değiştirdiği dönemlerde ailesi tarafından kabul edilmeyen ve zor bir süreç atlatan sosyal medya fenomeni, iş kadını Selin Ciğerci hayatının film olacağını açıkladı.

 SELİN CİĞERCİ'DEN BABASIYLA İLGİLİ ŞOK İTİRAF

Programda hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ciğerci, cinsiyet değiştirdiğinde babasının bu durumu kabul etmeyeceğini bildiğini söyledi ve şu açıklamalarda bulundu: "Evden kaçtım. Annem istemedi ve babamın kabul etmeyeceğini söyledi. 25 yaşındaydım o zaman. Arabamı, paramı, takılarımı vs. bırakıp bir arkadaşımın yanına gittim, onunla yaşamaya başladım. Annem babamdan gizli bana harçlık yolluyordu"

2017'de cinsiyet değiştirmişti... Selin Ciğerci'nin hayatı beyazperdeye taşınıyor


HAYATI FİLM VE KİTAP OLUYOR!

Yaşadığı zor dönemlerden sonra ailesiyle arasını düzelten Ciğerci hayatının film olacağını söyledi. Katıldığı ‘40’ programında içini döken ünlü fenomen, ''Hayatım film olacak. İsmi bile belli: 'Ben Babamın En Büyük Sınavıyım' filmin adı bu olacak. Belki önce kitapla başlarız sonra da beyazperdeye dökeriz. Benim yaşadıklarıma, evlenmeme, boşanmama siz 'fırtınalı' diyorsunuz ya bunlar benim için hafif esinti. Ben fırtınanın alasını yaşamış kadınım.'' dedi.

Eski eşi Gökhan Çıra ile yeniden barışan Selin Ciğerci programda "Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?" sorusu karşısında ne diyeceğini bilemedi. Selin Ciğerci "Pas" diyerek soruya yanıt vermedi.

Cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci'nin hayatı beyazperdeye taşınıyor

 

 

2017'de cinsiyet değiştirmişti... Selin Ciğerci'nin hayatı beyazperdeye taşınıyor ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Beyazperde gökhan çıra cinsiyet değiştirme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.