2017 Şubat öğretmen atamaları belli oldu! 2017 Şubat öğretmen ataması yapılacak branşlar...

Yüzbinlerce öğretmen adayı 2017 Şubat Öğretmen ataması için bekliyor. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yaklaşık 5 gün önce Şubat ayı için 20 bin öğretmenin atanacağını açıkladı. 2017 Şubat Öğretmen ataması yapılacak branşlar hangileri? 2017 Şubat Öğretmen atamasında en çok atama yapılacak branşlar hangileri? 2017 Şubat öğretmen ataması ne zaman? İşte Şubat Öğretmen atamasıyla ilgili yeni gelişmeler...

2017 Şubat öğretmen ataması yapılacak branşlarla ilgili heyecanlı bekleyiş nihayet bu gün saat 15'de sona erecek. MEB öğretmen atamaları17 Şubat 2017'de saat 15'de açıklayacak. Şubat ataması için müjdeli haber Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan geldi. Bakan Yılmaz, Şubat Öğretmen atamasında 20 bin öğretmenin atamasının yapılacağını açıkladı. Peki 2017 öğretmen atamasında en çok atama yapılacak branşlar belli mi? 2017 Şubat öğretmen ataması ne zaman?

Bakanlık 20 bin öğretmen ataması için saat verdi!

Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre, ilana çıkılmasının ardından başvuru süreci başlayacak. Başvurular KPSS puanlarına göre sıralanacak ve branşlardaki ihtiyaca göre her branşta atanacak öğretmen sayısının 3 katı kadar aday mülakata çağrılacak. 2017 Şubat öğretmen atamasında bu 60 bin aday içinden 20 bini de sözleşmeli öğretmen olarak atanacak. MEB'den yapılan en son açıklamaya göre 20 bin öğretmen ataması 17 Şubat'ta yapılacak.

SUBATATAMAS

ATAMALAR ARTIK ŞUBAT'TA YAPILACAK

Öğretmen atamaları konusunda yeni bir uygulamaya geçtiklerini ifade eden Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bundan sonra atama işlemlerinin Temmuz'da değil Şubat ayında yapılacağını belirtti. Yılmaz, "Biz bu ağustosta bir atama yapmıyoruz. Biz yeni bir uygulama başlattık, ağustosta atadığımız 30 bine yakın öğretmeni, şubatta atadığımız 30 bin öğretmeni bir uyum sürecinden, bir adaptasyon sürecinden geçiriyoruz ve eylülde yeni eğitim yılıyla birlikte hepsini okullarında görevlendireceğiz. Bundan sonraki öğretmen alımını da şubatta ihtiyaçlarımızı dikkate alarak yapacağız" dedi.

2017 ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMASI EN ÇOK BU BRANŞLARDA OLACAK

Bugüne kadar yapılan atamalar dikkate alındığında en çok ataması yapılan branşlar hiç değişmedi. 2017 Şubat Öğretmen atamasında en çok atama yapılacak branşların da bu yıl değişmeyeceği öngörülüyor.
MEB için gözde ilk 5 branş şu şekilde: Sınıf Öğretmenliği, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği branşları için sıralama değişmedi.

atama

2017 Şubat öğretmen atamaları belli oldu! 2017 Şubat öğretmen ataması yapılacak branşlar... ile ilgili etiketler 17 Şubat öğretmen atamaları 2017 şubat öğretmen ataması şubat öğretmen atamaları 2017 şubat öğretmen atamaları şubat atamaları meb öğretmen atamaları öğretmen ataması 17 şubat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.