2009’da Almanya’da 5 milyon avroluk mücevher soygunu ardından bulunan DNA izinin, sabıkalı ikiz kardeşlerden birine ait olduğu saptanıp hangisine ait olmadığı anlaşılamayınca ne olmuştur?

Televizyon ekranlarının sevilen ve heyecanla takip edilen bilgi yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster yeni ve özel bölümüyle ekranlarda yerini aldı. İşte 2009’da Almanya’da 5 milyon avroluk mücevher soygunu ardından bulunan DNA izinin, sabıkalı ikiz kardeşlerden birine ait olduğu saptanıp hangisine ait olmadığı anlaşılamayınca ne olmuştur? sorusunun yanıtı…

Her hafta yeni bölümüyle milyonları ekranları başına kilitlemeyi başaran Kim Milyoner Olmak İster sorulan sorularla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı yarışmada para ödüllü sorular tartışma konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yarışmacılara sorulan soruların cevaplarını yarışmacının takipçileri arama motorlarında arıyor. Böylece program kapsamındaki sorular büyük ilgi çekerek trendler arasında yerini almaya devam ediyor. Bu geceye damga vuran 2009’da Almanya’da 5 milyon avroluk mücevher soygunu ardından bulunan DNA izinin, sabıkalı ikiz kardeşlerden birine ait olduğu saptanıp hangisine ait olmadığı anlaşılamayınca ne olmuştur? sorusunun yanıtı ise haberimizde…

2009’DA ALMANYA’DA 5 MİLYON AVROLUK MÜCEVHER SOYGUNU ARDINDAN BULUNAN DNA İZİNİN, SABIKALI İKİZ KARDEŞLERDEN BİRİNE AİT OLDUĞU SAPTANIP HANGİSİNE AİT OLMADIĞI ANLAŞILAMAYINCA NE OLMUŞTUR?

Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasında, yarışmacıya sorulan 2009’da Almanya’da 5 milyon avroluk mücevher soygunu ardından bulunan DNA izinin, sabıkalı ikiz kardeşlerden birine ait olduğu saptanıp hangisine ait olmadığı anlaşılamayınca ne olmuştur? sorusunun yanıtına karşılık şu şıklar verildi:

A: Önce doğan tutuklanmıştır

B:  Sonra doğan tutuklanmıştır

C: İkisi de serbest bırakılmıştır

D: İkisi de tutuklanmıştır

Sorunun doğru cevabı: C ikisi de serbest bırakılmıştır. 

OLAYIN GEÇMİŞİ?

Fransa'nın başkenti Paris'te bir mücevherciyi basan silahlı ve baltalı soyguncular, 5 milyon avro değerinde olduğu tahmin edilen mücevheri alarak kayıplara karıştı.

Soygun, öğle saatlerinde, başkentin lüks mücevher mağazalarının bulunduğu Vendome Meydanı'nda meydana geldi.

Le Parisien'in haberine göre, müşteri olarak mağazaya giren bir kişi, elindeki silahla mağaza çalışanlarını etkisiz hale getirdi. Bu sırada içeriye giren diğer iki kişi, silah ve balta ile mağazada bulunanları korkutup vitrinde bulunan yaklaşık 5 milyon avro değerindeki saat ve mücevherleri torbalara doldurdu.

Gazete, saniyeler süren soygun sonrası hırsızların mağaza önünde bekleyen bir araca binerek kayıplara karıştığını kaydetti.

İlk belirlemelere göre, soygunun maliyetinin milyonlarca avro olduğu açıklanırken, Le Figaro gazetesi, çalınan mücevherlerin 5 milyon avro değerinde olduğunu yazdı.

Soygunla ilgili soruşturma devam ederken, adli suçlar polisi de hırsızların yakalanabilmesi için geniş çaplı araştırma başlattı.

Paris'te, dünyanın en pahalı mağazalarının olduğu Vendome Meydanı'ndaki mücevher mağazalarında daha önce de çok sayıda soygun vakası yaşanmıştı. Geçen yıl mart ayında aynı bölgede bulunan bir mücevher dükkanına giren hırsızlar 6 milyon avro değerinde mücevheri çalmıştı. Yine geçen yıl ekim ayında aynı sokaktaki bir başka mağaza silahlı soyguncuların hedefi olmuş ve 500 bin avro değerinde lüks saat çalınmıştı.

2009’da Almanya’da 5 milyon avroluk mücevher soygunu ardından bulunan DNA izinin, sabıkalı ikiz kardeşlerden birine ait olduğu saptanıp hangisine ait olmadığı anlaşılamayınca ne olmuştur? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.