20 yaşındaki genç dehşet saçtı! Önce annesini, sonra kendini vurdu

Mutfakta yemek yapan annesini sırtından vuran 20 yaşındaki genç, salona koşarak silahı kafasına dayayarak ateşledi. Evdeki kız kardeşi durumu yetkililere haber verdi. Ağır yaralanan anne ve oğlu hastanede tedavi altına alındı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Mezopotamya Mahallesi'nde, 20 yaşındaki Ömer Ş. annesi Sabiha Ş.’yi (46) evde yemek yaparken sırtından silahla vurdu.

Panikle oturma odasına koşan genç, ardından silahı kafasına dayayarak ateşledi. Olaya şahit olan evdeki gencin kız kardeşi durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık çalışanları, anne ve oğlunu ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Anne ve oğlunun hayati tehlikesi devam ederken, güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Ömer Ş.'nin Fen Lisesi mezunu olduğu ve İstanbul’da mühendislik fakültesinde okuduğu öğrenildi.

İHA

20 yaşındaki genç dehşet saçtı! Önce annesini, sonra kendini vurdu ile ilgili etiketler Diyarbakır İntihar annesini vurdu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.