20 yaşındaki down sendromlu Muhammed, koronaya yenik düştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüse (Kovid-19) karşı dikkat çektiği illerden biri olan Mardin'den acı haber geldi. Mardin'in Mazıdağı ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki down sendromlu Muhammed Tur, koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Muhammed'in ailesiyle gittiği bir düğünde virüsü kaptığı tahmin ediliyor.

Uzmanlar koronavirüsüne karşı düğün, cenaze, bayramlaşma gibi toplu buluşma etkinliklerine karşı sık sık uyarırken, bir haber de Mardin’den geldi. 20 yaşındaki Muhammed Tur, ailesiyle katıldığı bir düğün sonrası koronavirüsü kaptı ve hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, 12 Temmuz’da ailesiyle birlikte davet edildikleri düğüne götürülen Tur, düğün sonrası koronavirüsü şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 9 gün kaldığı hastanede yaşam mücadelesi veren Tur, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tur’un cenazesi ilçe mezarlığında koronavirüsü tedbirleri çerçevesinde defnedildi. (İHA)

20 yaşındaki down sendromlu Muhammed, koronaya yenik düştü ile ilgili etiketler kovid-19 covid-19 down sendromlu genç down sendromu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.