20 saattir kayıp olan 13 yaşındaki çocuktan iyi haber!

Ankara'da 13 yaşındaki bir lız çocuğu, 'kursa gidiyorum' diyerek evinden çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu çocuk 20 saat sonra yürümekten bitkin halde bulundu.

Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yaşayan bir aile, çocukları A.T'nin, 'Kursa gidiyorum' diyerek ayrıldığı evine dönmediği gerekçesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne kayıp ihbarında bulundu.

Polis ve Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Kız çocuğu, kaybolduktan 20 saat sonra 30 kilometre uzaklıktaki Yenimahalle ilçe sınırında yürümekten bitkin halde bulundu.

Yiyecek ikram edilen ve sağlık kontrolünden geçirilen A.T'nin, "ailesine kızdığı için evden uzaklaştığını" söylediği öğrenildi. 13 yaşındaki A.T'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


AA

20 saattir kayıp olan 13 yaşındaki çocuktan iyi haber! ile ilgili etiketler Ankara Çubuk kayıp kız çocuğu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.