20 Kasım Pazar reyting sonuçları! Katar-Ekvador FIFA 2022, Yargı, Teşkilat

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 20 Kasım reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 20 Kasım Pazar reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 20 Kasım Pazar reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Detaylar haberimizde...

20 Kasım Pazar reyting sonuçları! Katar-Ekvador FIFA 2022, Yargı, Teşkilat

20 KASIM 2022 PAZAR REYTİNG SONUÇLARI

20 Kasım 2022 Pazar günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Katar Ekvador FİFA 2022 Dünya Kupası karşılaşması, ikinci sırada Yargı, üçüncü sırada Teşkilat yer aldı.

AB Grubunda birinci sırada Katar Ekvador FİFA 2022 Dünya Kupası karşılaşması, ikinci sırada Yargı, üçüncü sırada Teşkilat yer aldı.

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada Katar Ekvador FİFA 2022 Dünya Kupası karşılaşması, ikinci sırada Yargı, üçüncü sırada Teşkilat yer aldı.

20 Kasım Pazar reyting sonuçları! Katar-Ekvador FIFA 2022, Yargı, Teşkilat ile ilgili etiketler 20 Kasım reyting
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.