20. Filmmor Kadın Filmleri Festivali Başlıyor

Yirmi yıldır aralıksız devam eden, 2002 yılında “Kadınlar sinema yapıyor” sloganıyla yola çıkan 65 gezici festivalde 937 filmi seyirciyle buluşturan Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali’nin yirmincisi 5 Kasım-18 Aralık arası bu adres üzerinden seyirciyle buluşacak.

20. Filmmor Kadın Filmleri Festivali’nde, Kadınların Sineması, Damdaki Sinemacılar, Jin Zendegî Özgürlük, Kadın Cinayetleri Önlenebilir, Yersiz Yurtsuz, Parola: Barış, Feminist Bellek isimli yedi bölümde otuz dokuz film gösterilecek. Film gösterimlerinin yanı sıra film ekipleriyle söyleşiler ve buluşmalar da gerçekleşecek. Bu buluşmaların yanı sıra Film Toplayan Kadınlar, Kadın Cinayetleri Önlenebilir, Yersiz Yurtsuz Sinemacılar, 120 Yıldır Bitmeyen Mücadele: Kadınların Siyasal Temsili forumları da düzenlenecek.

Festivaldeki tüm filmler ve etkinlikler festival sitesi filmmoronline.org'a ve seanslara kayıt yaptırılarak İngilizce-Türkçe altyazı-çeviri ile ücretsiz olarak izlenebilecek.

20. Filmmor Kadın Filmleri Festivali Başlıyor ile ilgili etiketler kadın
GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.