20 dakikası yetti! Bodrum'da sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi

Bodrum'da gün boyu yağan yağmur akşam saatlerinde sağanağa döndü. 20 dakikalık sağanakta cadde ve sokaklarda su taşkını yaşandı. Kaya ve toprak yığınları yollara düştü.

Muğla'nın ilçesi Bodrum’da sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine dek süren yağışlar sağanağa çevirdi. Yaklaşık 20 dakika boyunca sağanak şekilde yağan yağmur hayatı olumsuz yönde etkiledi. Cadde ve sokaklar göle döndü.

20 dakikası yetti! Bodrum'da sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen uyarıların ardından Bodrum Belediyesi teyakkuza geçti. İlçenin her köşesinde belediye ekipleri oluşabilecek su taşkınına karşı önlemler aldı.

20 dakikası yetti! Bodrum'da sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi - Resim : 2

Yağış sonrası Bodrum’da Belediye Temizlik İşleri, Fen İşleri, Zabıta, Destek Hizmetleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sahada görev başındaydı. Yalıkavak, Ortakent, Dirmil, Kızılağaç mahallelerinde yağmur suyu ile birlikte akan ve trafiği tehlikeye düşüren kaya ve toprak yığınları temizlenirken, mazgalların da tıkanmaması için temizlik çalışması yapıldı.

20 dakikası yetti! Bodrum'da sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi ile ilgili etiketler Bodrum sağanak su baskını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.