20 Ağustos Tüpraş ve Petkim hisse senetleri ne kadar oldu?

20 Ağustos Tüpraş ve Petkim hisse senetleri ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjde haberinin ardından Tüpraş ve Petkim hisse senetlerinin ne kadar olduğu araştırılmaya başlandı. Enerji ve petrokimya hisseleri son durum nedir? Detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından son olarak müjde haberi verilmesi piyasayı az da olsa canlandırdı. Türkiye’nin Karadeniz'de enerji kaynağı bulduğu iddiaları sonrasında enerji ve petrokimya hisseleri tavan yaptı.

Enerji hisselerinin artmasında sonrasında ise Petkim, Tüpraş, Zorlu Enerji, Aygaz, Ak Enerji, Ayen Enerji ve Naturel Gaz gibi enerji kaynaklarının son durumu merak edilir oldu. Tüpraş ve Petkim hisse senetleri ne kadar oldu?

BIST fiyatları yüzde 2’yi aşan primle 1,118 seviyesine kadar yükseldi. Borsada ise enerji kaynakları tavan yaptı. Borsa enerji ve petrokimya hisselerinde yüzde 10’a varan artışlar yatırımcıların dikkatinden kaçmadı. Petkim, Tüpraş, Zorlu Enerji, Aygaz, Ak Enerji, Ayen Enerji ve Naturel Gaz açıklama sonrası değer artışlarıyla öne çıkan hisseler oldu. Erdoğan'ın açıklaması üzerine gelen iddialar ve tahminler gündem oldu. En güçlü iddia ise Erdoğan'ın enerji kaynağı olarak doğalgaz bulduğu iddiası oldu.

Petkim: 4,43 TL
Tüpraş: 87,25 TL

20 Ağustos Tüpraş ve Petkim hisse senetleri ne kadar oldu? ile ilgili etiketler tüpraş Petkim hisse senedi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.