20-26 Mart haftası burç yorumları...

20-26 Mart haftası burç yorumları...

Merhaba sevgili okurlar...

Haftaya Ay'ın Balık burcu seyriyle başlıyoruz. İçten içe duygusal, ama bir o kadar da duygularımızı kendimizde saklı tuttuğumuz bir yapıda olabiliriz bu hafta. Düşüncelerimizi de yine aynı şekilde kendi içimizde konuşturuyor olacağız. Bu bir anlamda dürtü kontrolü de getirebilecek bazılarımıza ki buna da ihtiyaç duyacağımız bir hafta.  İletişimi, duygu  paylaşımını kısıtlayacak etkiler olsa da, bizi derinlerimizle buluşturacak, yüzleştirecek etkiler de hakim. Deprem ve sel bölgesine, saygın şirketlerden, kadınlardan gelen yardım haberlerini yoğun duyabiliriz bu hafta. Gizli kalmış konu ve kavramların deşifre olmasına tanık olabiliriz. Süprizli bir hafta olabilir bu anlamda. Bacak, özellikle de kaval kemiklerimiz hassas olabilir, sıkıntı yaşatabilir. Yine sanatsal çalışmalar adına, yaratıcılığımızla güç bulabileceğimiz, enerjimizi sağaltabileceğimiz günler. Finansal anlamda sıkıntılı bir hafta. Geçen hafta hatırlarsanız ekonomik olaylar haftaya damgasını vurur demiştik ve ABD' den peşpeşe gelen haberler bunu doğruladı. Bu hafta içinde rahatlıkla krizli bir başlangıç öngörebilirim. Yine dünya çapında haberler almamız olası. Sağlam olmayan yatırımlar ve piyasalarda değerlendirmeyin kaynaklarınızı. Bir kısmınız için önemli ve kadersel finansal yeni başlangıçlar ve anlaşmalar getirecek, özellikle toprak grubunda yani Boğa, Başak, Oğlak burcunda olanlarınız  için böyle bir etki de mevcut ama genel anlamda krizli. Bunu aynı zamanda ilişkisel bazda da düşünmeliyiz çünkü etki Venüs'ten geliyor ve bu ilişkileri de kapsayacak özellikle yeniayın da etkisi ile  ama hafta sonuna doğru Uranüs'e ilerlemesi ve Plüton'un krizli derecesindeki kare ile haftanın başlaması  bize adımlarımızda dikkatli olmamız uyarısında bulunuyor. Sadece Satürn doğasıyla uyumlu sağlam ve etik adımlara onay veriyor gökyüzü. Güven veren, keyif veren yapıları destekliyor. Yatırımsa sağlam yatırım, ilişki ise ciddi ve sorumlulukların alındığı bir ilişki; aksini deneyenlere kayıp getirebilirim diyor. Kısacası dünya çapında yine ekonomiyi konuşuyor olacağız.

 

Güneş Neptün Kavuşumunun Mars ile olan karesi de devam ediyor olacak bunu defalarca yazdım, geçen hafta detaylı irdeledik aşağıdaki linkten tekrar geçtiğimiz haftayı okuyun lütfen devam eden etkiler de mevcut o nedenle anlamlı olacaktır bir kez daha okumak. Ama kısaca sel, taşkın ve salgın hastalık riski devam ediyor.  Merkür Mars karesi de orblu devam ederken hatanın başlangıcı tartışmalara, iletişimde gerginliklere açık gözüküyor.

 

20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Balıktaki melankolik, biraz içe dönük, durgun yapı yerini daha enerjik, neşeli, hareketli, coşkulu, öncülük yapacak cesur bir enerjiye bırakıyor. Gölge yönüyle Balık'taki diğerkam ve akışla uyumlu yapı yerine daha egosantrik, önce ben diyen, oluruna bırakmaktan çok  savaşçı, mücadeleci bir yapıyı getiriyor.

 

21 Mart Salı günü ekinoks ile beraber de saat 17.22'de 0 derece Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Detaylı Yeniay yazısı ekleyeceğim ama kısaca, yeni başlangıçları simgeleyen bir yeniay. Ateş burcu temasına uygun olarak da hızla gerçekleşen başlangıçlar olacak bunlar. Sporcular, çocuklar, askerler, liderle ilgili gündemler getirebileceği gibi,  işçi hakları, bir takım yasalar, ilişkiler, ortaklıklar, salgın hastlıklar, sendikalar gibi konu ve kavramlarla da çevrelenebileceğiz. Başlangıç vurgusu yopun bir yeniay...

 

23 Mart Perşembe günü kesinleşen Mars Plüton anaretik deredeki 150 lik açısı riskli bir açı. Patlamalar, yangınlar, terör olayları ile ilşkilendirilir. İlişkilerde iletişimde aşırı dürtüsellik, tepkisellik, öfke, manipülasyon, güç zehirlenmesi verir. Kaza açısıdır aynı zamanda. Yani diyebiliriz ki tedbiren bu açı varken fazla kalabalık ortamlarda bulunmayın ve saydığım konularda dikkatli olun.

 

Plüton 20 yıllık seyrini yapacağı Kova Burcuna geçiyor...

 20-26 Mart haftası burç yorumları...

24 Mart itibariyle de Plüton Kova burcuna geçecek ve 2043 yılına kadar arada retro yapıp Oğlak a geri geçecek olsa da yoluna devam ederek Kova burcunda kalacak. Plüton gibi jenerasyon gezegenlerinin, ağır gezegenlerin burç değiştirmesi dönemleri etkileyen olaylar getirir. Adı üzerinde tüm bir  jenerasyona etki eder ve dönüştürücü önemli olaylara sebep olur. Transit bittiğinde bazı yapılar artık eskisi gibi değildir. Kökten değiştirir. Kova kolletife hizmet eden, bütüncül, topluma fayda temelli bir burçtur. Bireysel sınırları vardır ama toplum için calışır. Kova toplulukları, grupları temsil eder zaten ve onların refahı, özgürlüğü önem kazanır. Bilimsel, teknoljik, futuristik bir yapıdır. Bağnazlık, geleneksellikle anlaşamaz marjinal değişimleri simgeler. Tarihte dönüp baktığımızda Fransız ihtilali gibi bir devrim Plüto Kova çağında gerçekleşmiştir. Devrimleri, toplumların yaşadağı köklü değişimleri gösterir, ama bu değişimler biraz sancılı olur işte. Dünya çapında sistemlerin yıkıldığı değiştiği bir döneme geçiş yapıyoruz. Plüto Kova bilimsellikten uzak, bağnaz yapılarla uğraşacaktır. Bunu yaparken de ne kadar direnç gösterirsek o kadar çok olayla karşılaşılması olası. Bunlar alt planda insanlığın bilinç sıçramalarıyla da ilgili geçişlerdir. Yaşadığımız deprem olayından örnek verirsek, bu elzem olay yaşanmadan binaların bilimsel verilere uygun yapılmamasının korkunç sonuçlarını çok azımız algılıyor olacaktı. Ama yaşanan bu sarsıcı hadise ile kolektif bir etki yaratılmış oldu. Bunu bu şekilde örnkelememiz süreci doğru okumamız adına daha net olacak sanırım. Teknolojiyi ve bilimi takip etmeyen, toplumların özgürlük ve refahını ön plana almayan ülkeler sınıfta kalacak maalesef...

26 Mart Pazar günü ise Mars nihayet yaklaşık 7 aya yakın süredir kaldığı İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiyor. Bizi ikilemlere sokan, kafamızı bulandıran yapı da yavaş yavaş dağılacak anlamına geliyor bu geçiş. Mars Yengeç burcunda ihtiyaç ve gereksinim duyduğumuz konularda mücadele yetisi getirecek bunları tamamlamamız için itici güç verecektir. Yengeçe geçmeden önce de Türkiye'nin ayı ile tam partil kavuşum yapacağı için, kadınlara, sanatçılara yönelik şiddet haberleri gibi üzücü gündemler, halkla ilgili gergin konular yaratabilecektir. bir yandan da Plüto 150 liliği alacağı için bu görünümü riskli bulduğumu tekrar etmek istiyorum. Kalabalık alanlarda bulunmamak önemli işleri, adımları, konuşmaları bugüne denk getirmemek yerinde olacaktır. Ayın 23-24-25 ine özellikle dikkat edelim. Dünya çapında da savaşlar, bombalar, patlamalar, büyük yangınlar, yanardağlarla ilgili görünümler getirebilecektir.

20-26 Mart haftası burç yorumları... - Resim : 2

Gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun...

Sevgilerimle...

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; yeniayı birinci evinizden karşılarken, yaşamınızı şekillendirecek yeni ve cesur kararlar alabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyebilir, dış görünüşünüzde yenilik ihtiyacı duyabilir, hatta davranışlarınız ve karakteriniz üzerinde bile bazı farklılıklar yaşayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken sınırlarınızı doğru belirliyor olmak, çelişkileri bertaraf edebilmek, farkındalıkla  ilerlemek olacak. Yakınlarınız ile tartışmalardan kaçınmaya, kazalara, baş bölgesi yaralanmalarına karşı dikkatli olun. Maddi anlamda sağlam, uzun ömürlü anlaşmalar yapabilirsiniz. Bunlar uzun vadede size değer katacak, tatmin edecek birliktelikler olacaktır. Cuma günü itibariyle Plüton Kovanın 20 yıllık seyri 11. evinizde baslayacak. Başta sosyal çevreniz, yakın arkadaşlarınız olmak üzere istek ve arzularınız dahil büyük bir dönüşümden geçeceksiniz. Belki topluma katkı olacak dernekler, gruplarda güçlü konumlara gelecek, önemli projelere dahil olacak, toplum önünde daha fazla yer alabileceksiniz. Bütünleşme kavramını idrak edeceksiniz. Pazar günü ise Mars Yengeç geçişi sizi ailevi ihtiyaçlarınız yönünde daha fazla efor sarfetmeye yönelendirecek. Bu alanda eksik, yetersiz gödüğünüz konu ve kavramları değerlendireceksiniz. Eviniz, yuvanız ve ailenize dair yenilikler gündem olabilecek.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; sizler yeniayı kontrolsüz bir alandan alırken, akışta bir takım deneyimler yaşıyor olacaksınız. Önünüze gelen olaylar iç dünyanızda yeniden sınırları belirlemenizi sağlayabilir. Yaralarınızdan özgürleştiğiniz, bilinçaltınızı yeni bir boyutta devame ettirdiğiniz, size sağlam, güvenilir, keyifli ilişkileri getirecek kadersel bir süreç olabilir. Maddi anlamda atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz bu hafta. Meditasyon, terapi vb. başlangıçlar için çok uygun bir süreç. Cuma günü Plüton Kova geçişi kariyer evinizde gerçekleşiyor ve 20 yıl bırada kalacak. Bu demek oluyor ki, işiniz kariyeriniz ve getirdikleri size yeni açılımlar katıyor olacak. Bu size iş ve kariyer alnında bir değişim getirebileceği gibi, sosyal statünüz de değişebilir. Pazar günü Mars Yengeç geçişi ise yakınlarını, kardeşlerinizle ilgili daha fazla mesai harcatabilir, onların ihtiyaçlarına sizi yöneltebilir. Eğitim alanınızdaki eksikleri tamamlatabilir yeni eğitimler verebilir. Seyahatleriniz artabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları;  yeniay 11. evinizi aydınlatırken, sosyal çevrenizde, isteklerinizde yeniden şekillendirici dürtüsel etkiler alabilirsiniz. Sizler de burada sınırlarnızı doğru belirlemeye dikkat etmelisiniz. Gözlerden uzak yaşamayı tercih edeceğiniz, keyifli bir ilişki getirebilir süreç size, ya da şimdilik gizli tutacağınız bir finansal anlaşma söz konusu olabilir. Her ne olursa uzun vadede sağlam ve güven çerçevesinde ilerleyecek gözüküyor. Toplulukların faydasına olacak yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Plütonun 20 yıllık Kova seyri 9. evinizde gerçekleşecek. Akademik kariyer, yabancı ülkeler, yüksek eğitim, seyahatler, uzak akrabalar gibi konularla size gündem yaratacak ama bilinçsel olarak da sizi dönüştürecek bir sürece girmiş olacaksınız. İnançlarınızın, üst bilincinizin, sezgilerinizin, kolektifle bağınızın güçlendiği bir benliğe dönüşme fırsatıdır bu. Nasip olsun dilerim. Pazar günü başlayan Mars Yengeç süreci ise, transiti boyunca maddi gereksinimlerinize, ihtiyaçlarınıza odaklandıracak sizi. Genel anlamda ihtiyaç ve eksiklerinizi tamamlama çanası verirken, sağlığı da ihmal etmemelisiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; önemli bir süreç sizler için. Yeniay kariyer evinizi aydınlatırken bir kısmınız için yeni başlangıçlar getirece bu alanda. İkilemler içinde kalmanız olası bu noktada doğru seçimi yapabilmeniz önemli olacak. Yurtdışı bağlantılı da olabilir bu iş fırsatları ve bu konuda vize, pasaport işlemleri vb. ile de uğraşabilirsiniz. Sosyal çevrenizden biriyle kadersel ve ciddi bir ilişki başlangıcı, ya da yakın bir arkadaşınızla bir finansal ortaklık söz konusu olabilir. Uzun vadeli ve güvenilir bağlantılar olacaktır. Bazı Yengeç burçları da evlenebilir bu yeniay etkisi ile. Perşembe, Cuma, cumartesi günleri sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kazalara karşı temkinli olun. Plüton'un  20 yıllık Kova seyri Plütonun yönettiği doğal evi yani Akrep burcunun evi olan 8. evinizde gerçekleşirken,  derin bir dönüşüm, bir yeniden doğuş yaşatabilecek sizlere. Ruhsal bir dönüşümün yanısıra, bedensel olarak yansımaları da olabilir. Sağlığınızla ilgili özenli olmanız gereken birz süreçtir. Başkalarının paralarını yönetmekle ilgili bu ev, bu alanda da uzmanlaşmanıza vesile olabilir. PerşePazar günü Mars Yengeç geçişiyle birlikte, sağlığınız, dış görünüşünüz, yaşam hedefleriniz, ruh haliniz, kişiliğiniz etki alırken daha enerjik, atak, mücadeleci, bireysel adımlara daha hevesli, estetik görünümünüzle ilgili girişimlere daha meyilli olabileceksiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; yeniay 9. evinizde gerçekleşirken size yurtdışına dair bazı yeni gündemler getirebilir. İş, seyahat ya da eğitim gündemli olabilir. Akademik kariyerde, yuksek eğitimde bir başlangıç olabilir. Bilinciniz, bakış açınızda yenilenmeler yaşayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınız, sosyal çevre, topluluklar adına krizli bir hafta özellikle haftanın ikinci yarısı çok dahil olmayın. Kariyer alanında yeni iş birliktelikleri söz konusu  olabilir. Bazılarınız için bu evlilik ve statü değişimi olarak da çalışabilir. Son derece kadersel ve uzun ömürlü bir bağ olacaktır. Plüton 20 yıllık  Kova seyri boyunca 7. evinizde olacak. ikili ilişkiler, evlilikler ve ortaklıklar alanından etki alarak dönüşeceksiniz. Oradan gittiğinde de muhtemelen bambaşka bir bakış açısı bırakacak sizlere. Cuma günü Mars Yengeç geçişi de 12.evinizde. Zihniniziz daha geçmişe yönelik çalıştığı, adımlarınızı daha gizli ve gözlerden uzak atmak istediğiniz, içe dönük bir enerji çalıştırıcak. Yaptıklarınızla göz önünde olmak istemeyeceksiniz. Terapi, yoga, meditasyon, bilinçaltı çalışmalarına başlamak için uygun bir süreç.

20-26 Mart haftası burç yorumları... - Resim : 3

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; yeniay 8. evinizde gerçekleşiyor. Derin ve okült bir alan aynı zamanda başkalarının parasının yönetimi, krediler, ödemeler, miras vb. finansal konularla da alakalı. Dolayısıyla sizlere bu alanda yeni başlangıçlar getirebilecek. Sınırlarınızı doğru belirlemek, ikilemleriniz arasında doğru seçim yapabilmek önemli olacak. Sağlık adına da dikkat etmeniz gerekli. Mars kareli bir 8. ev yeniayı, hastalık veya operasyonel bir gündem getirebilir tabi şahıs natal haritası önemli olacaktır bu anlamda. Herkese getirecek diye birşey yok. Sizler de yüksek eğitim ya da yurtdışı bağlantılı kaderi bir ilişki içine daha doğrusu karşıdaki kişinin uzakta yaşadığı bir ilişkiye çekilebilirsiniz bu dönemde. Plütonun 20 yıllık Kova geçişi 6. evinizde gerçekleşecek. Günlük rutinlerinizi yeniden gözden geçirmeniz gereken bir süreç diyebiliriz. Belki bir iş değişimi, bir sağlık problemi vb. sebepler günlük yaşantınızda bazı yeni düzenler getirebilecek hayatlarınıza. Mars Yengeç seyri ise, sosyal ilişkilerinizi hareketlendirecek, yaşama dair ihtiyaç duyduğunuz isteklerinizle ilgili adımlar atmanıza tetik verebilecek. Bir takım gruplarda, sosyal topluluklarda faaliyet gösterebilirsiniz bu süreçte.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; yeniay 7. evinizde ikili ilişkiler ve ortaklıklar adına yeni başlangıçlar vaad ediyor. Süreç biraz acemilir enejisi taşıyor ve dürtüsel etkiler de var bu anlamda sınırlarınızı doğru belirlemeniz anlamlı. Bir finansal ortaklıkla ilgili imza gündeminiz olabilir. Mirasla ilgili hukuki bir süreç gündemi yaşanabilir. Ortak paralar eviniz kadersel bir döngüden geçiyor. Kredi, nafaka vb. ödemelerle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Plütonun 20 yıllık Kova seyri, 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklarınız, aşk hayatınız, eğlence anlayışınız, tüm bunlara olan bakış açınızı dönüştürürken, hayata karşı daha sağlam bir duruş sergileyebileceksiniz. Cuma itibariyle Mar Yengeç seyri ise kariyer alanında daha aktif, eksilerinizi tamamlamak adına daha enerjik bir görünüm veriyor olacak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları;  yeniay 6. evinizde gerçekleşiyor. Günlük rutinlerinizle ilgili yeni kararlar almak, sağlık tetkiklerinizi yaptırmak, evcil hayvalarınızla ilgili yeni gündemler, yeni bir iş ortamı gibi etkiler getirebilecek hayatlarınıza. Mars kareli ve 6. evden ağırlanmış bir yeni ay söz konusu olduğunda sağlıkla ilgili temkinli olunması anlamlıdır. Bu nedenle kendinizi hastalıklara karşı koruyun, bağığıklığınızı güçlü tutun ve gerekli tetkiklerinizi yaptırın. Baş bölgesi yaralanmalarına da dikkat edin. Kendinizi zorlamayacak, sizi çelişkide bırakmayacak başlangıçlar adına verimli diyebiliriz. İkili ilişkiler ve ortaklıklar evinizden kadersel bir etki alıyorsunuz. Yeni bir ilişki başlangıcı, hatta bir evlilik teklifi getirebilecek, evliliğe gidecek bir ilişki başlangıcı verebilecek bir görünüm olduğu gibi, yeni ortaklıklar adına atılacak imzaları da gösterebilir. Her koşulda kadersel ve uzun ömürlü olacak gözüküyor. Plüton Kova geçişi 20 yıl boyunca, aile, yuva, kökleriniz gibi kavramlar üzerinden size etkiler getirecek. Güneşinizi kareleyen bu konum direndiğiniz noktalarda dönüşmenizi sağlayacak. Cuma günü başlayacak olan Mars yengeç transiti ise, akademik alan, yüksek eğitim, yurtdışı ile ilgili konu ve kavramlarda tamamlayıcı çalışmalara yönlendirecek. İhtiyaç duyduğunuz bir kişisel gelişim eğitimi ile ilgili bir girişim yapmak gibi örneğin.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; yeniayı 5. evinizden karşılıyorsunuz. Bu ev konularında ne tür başlangıçlar getirebilir diyecek olursak yeni bir ilişki, bir bebek müjdesi, çozuklarınızla ilgili yeni adımlar, yeni bir hobi edinmek olabilir bunlar. Bir kısmınız spora da  başlayabilirsiniz. Sizler de yeni bir iş anlaşması imzalyabileceğiniz bir süreçtesiniz. Bir gelir kapısı açılabilir önünüzde. İstikrarlı ve uzun ömürlü olabilecek bu yenilik sizin için. Plüto Kova geçişini yakın çevreniz (kardeş-kuzen-komşu), eğitimleri seyahatler, iletişim evinizden alırken, bu konularda dönüştürücü gündemler yaratacak sizlere 20 yıl boyunca. Fikilerinizin, mental yaklaşımlarınızın yeniden oluşacağı da bir süreç olacak bu. Cuma günü itibariyle Mars Yengeç geçişi de 8. evinizde. Krediler, ödemeler, primler, nafaka, miras gibi konularda ilerlemeler söz konusu olabilecek. Sağlık adına da temkinli  olmanız gereken günler.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları;  yeniay aile evinizde gerçekleşiyor. Aile, yuva, ev gibi konu ve kavramlarda yeni adımlar atabilirsiniz. Bu dolunay atamadığınız adımlar için cesaret veriyor olacak. Yeni bir ev alabilir ya da taşınabilirsiniz örneğin. İş yaşamınız ev yaşamınızda değişimlere sebep de olabilir. İş amaçlı bir zorunlu mekan değişimi de olabilir. Tadilat yaptırabilir, dekorasyon yenileyebilirsiniz. Ailenize yeni bir birey de katılacak olabilir. Plüto uzun süredir burcunuzda sizi zorladı, dönüştürdü bir anlamda da güçlendirdi şimdi 20  yıllık kova seyri ile de maddi konularda yaratacağı gündemlerle karşınızda olacak. Öz değernizle ilgili dönüşümler yaşatacak. Bu hafta ikinci yarısı özellikle iş ve ev kazalarına karşı dikkatli olun. Yine iş arkadaşalrınızla sert tartışmalardan kaçının. Mars yerngeç transiti ise önümüzdeki günlerde İkili ilişkiler ve ortaklıklar alanında ihtiyaç duyduğunuz adımları atmanıza tetik verebilecek.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; nasılsınız iyi misiniz :)) Az sonra Plüton sizlerle olacak dermişim :)) Şüphesiz önemli bir sürece giriyorsunuz ve aldığınız transit etkileri buradan yazıyor olacağım. Ama bu 20 yıllık  süreç sizden yeni bir siz varetmeyi vaad ediyor. Olan gelen her ne olursa duruma biraz da bu gözle bakmaya odaklanın ve ardından gelecek farkındalığı kucaklayın. Sağlığınızı, kendinizi önemseyin. Varoluş doğanızı, bilimsel bakış açınızı toplumun yararına geliştirmeye çalışın. Yeniay sizlerin yakın çevre, kardeş, kuzen vb.ni kapsayan evinizde bu konularda yeni gelişmeler getirebilecek. Aynı zamanda yeni seyahat ve eğitim planlarınız olabilir. Yeni finansal adımlara da yönelebilirsiniz ama sınırlarınızı doğru belirleyin ve dürtüsel ani girişimlerden kaçının. Seyahatlerinizde dikkatli olun, yakın çevre ile tartışmlardan uzak durun. Haftanın ikinc yarısı borsa vb. oyunlar sizin için riskli. Aile, partner ile iletişim krizleri adına da riskli. Pazar günü Mars'ın Yengeç burcuna  geçişi,  ihtiyaç duyduğunuz bir takım sağlık tetkiklerini yaptırmanız, diyet - yürüyüş gibi rutinler oluşturmanız, evcil hayvanlarınızın bakımları ile ilgilenmeniz için uygun bir süreç olacak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; yeni ay ikinci evinizde gerçekleşirken size bir takım yeni finansal adımlar attırabilir. Doğru tecihler ve soğru sınırları belirlemeniz başarı getirecektir. Eğitim, ticaret gibi konularla ilgili de olabilecek yeni bağlantılar, ortaklıklar kurabilirsiniz. Uzun vadeli, kalıcı kazanç ve ikili ilişkiler getirebilir sizlere. Plütonun Kova burcundaki 20 yıllık transiti sizlerin 12.evinizde gerçekleşecek. Biraz kontrolsüz bir alandır 12. ev gelen çok farkedilmez, ya da elden çok birsey gelmez ama Balık zaten akışa güvenmeye en alışık akretiptir. Bu dönem boyunca, büyük bir içsel dönüşüm yaşayacaksınız. Yakınlarınız ya da sizin sağlık sorunlarınız gündem olabilir. Tedbiren buna dikkat edebilirsiniz. Mental olarak zorlandığınız dönemler olabilir ama unutmayın her dönüşüm sancılıdır. Nihayetinde arınmanıza vesile olacaktır bu dönüşümler. Pazar günü İtibariyle başlayacak olan Mars Yengeç transiti ise, çocuklarınız, partneriniz, onların ihtiyaçları ile ilgilenmeniz, spora başlamanız, hobilere ihtiyaç duymanız gibi eylemsel alanlar katabilecek sizlere.

Diğer Yazıları