2 yaşındaki çocuğun feci ölümü

Evlerinin önünde oyun oynayan 2 yaşındaki çocuk birden ortadan kayboldu. Miniği aramaya çıkan ailesi ve yakınları, cansız bedenini foseptik çukurda buldu.

Mersin'in Mut ilçesinde fosseptik çukuruna düşen 2 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Mut ilçesine bağlı Yapıntı Mahallesindeki evlerinin önünde oyun oynayan Volkan Şahin ortadan kayboldu. Ailesi ve komşularının aramasına rağmen 2 yaşındaki çocuk bulunamadı.

2 yaşındaki çocuğun feci ölümü

Evin yakınında bulunan ve tadilat yapılacak olması nedeniyle üzeri açık olan fosseptik çukurundan şüphelenen aile, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (MESKİ) ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerine gelerek çukurda yaptıkları çalışmada küçük Volkan'ın cansız bedenine ulaştı.

Hamza ve Atiye çiftinin 3 çocuğunun en küçüğü olan Volkan Şahin'in 8 Mayıs 2021 tarihinde 2. yaş gününü kutladıkları öğrenildi. Volkan Şahin'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Mersin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

İHA

2 yaşındaki çocuğun feci ölümü ile ilgili etiketler Mersin foseptik çukur küçük çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.