2 ton kaçak etle yakalandı, 'Kavurma yapacaktım' dedi!

Erzurum'da kaçak kesim yapılan bir depoya baskın düzenlendi. Deponun sahibi, kaçak etlerin yerini kendi göstererek "Eve kavurma yapacaktım" dedi.

Erzurum'da, zabıta ve polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, bir depoda kaçak kesim 2 ton et, 3 ton da sakatat ele geçirildi. Ekipleri karşısında gören depo sahibi, kaçak etlerin yerini kendi gösterdi.

İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİLER

Merkez Yakutiye ilçesi Kongre Caddesi Ali Paşa Mahallesi'nde bulunan bir depoda kaçak kesim yapıldığı ihbarı üzerine polis ve zabıta ekipleri harekete geçti. Kısa sürede olay yerine giden ekipler, kepenkleri açarak depoya girdi.

ekiplere-yakalaninca-kacak-kesim-etlerin-yerini-10613129_7727_o

"EVİME KAVURMA YAPACAKTIM"

Yerde plastik leğen ve poşetler içerisinde kilolarca et bulundu. Etleri doğrayan Mehmet Kurt, "Karkaslardan birini evime kavurma yapacaktım. Ama şurada kaçak et var, siz bilirsiniz. O etlerden bir tanesi benim. Bunu çocuğum almış. Ben eti de size veriyorum. Herhangi bir şeyi varsa imha edin. Buyurun. Böyle gösteriyorum. Hatır gönül rica üzerine almıştım, evime kavurma götürüyorum" dedi.

2 ton kaçak etle yakalandı, 'Kavurma yapacaktım' dedi! ile ilgili etiketler Erzurum kaçak kavurma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.