2. sezonu göremedi! Hayaller ve Hayatlar dizisinden üzen final kararı

beIN CONNECT'in yeni dizisi “Hayaller ve Hayatlar”dan kötü haber geldi. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum ve Özge Özacar'ın başrolünü paylaştığı dizi kısa sürede final kararı aldı.

Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan, dijital içerik platformu beIN CONNECT'in yeni dizisi “Hayaller ve Hayatlar” final yapıyor. Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği “Hayaller ve Hayatlar” dizisi çok sevilmişti. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Beyza Şekerci, Özge Özacar ve Halil İbrahim Kurum’un rol aldığı dizinin pazartesi günü de 2. sezon çekimleri başlayacaktı. Tüm ekip hazırlık yapıyordu.
Ancak hayallerinin peşinden giden dört yakın arkadaşın hikayesini izleyiciyle buluşturan dizinin çekimleri son anda iptal edildi.

Tv100'de yer alan habere göre; beIN CONNECT yönetimi projeye devam etmeme kararı aldı. Platformun sosyal medya sayfasından da “Hayaller ve Hayatlar”ın final bölümlerinin bu perşembe yayınlanacağı duyurusu yapıldı: ''Hayaller ve Hayatlar'ın final bölümleri bu perşembe beIN CONNECT’te!''

2. sezonu göremedi! Hayaller ve Hayatlar dizisinden üzen final kararı

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan dizisi final kararıyla izleyiciyi üzdü.

2. sezonu göremedi! Hayaller ve Hayatlar dizisinden üzen final kararı ile ilgili etiketler Hayaller ve Hayatlar beIN Connect final
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.