2. Ordu Komutanı Metin Temel'den en anlamlı çay pozu! VİDEO / SuperHaber ÖZEL

Yıllarca terörist PKK'nın Kuzey Irak'tan geçtiği yerlerde artık kuş uçmuyor.

Erinden komutanına sessizce yazılan bir destanla İkiyaka'da tamamen kontrol sağlandı.

daAlAca3

Gerçekleştirilen kararlı operasyonlarla PKK bölgede adeta boğuldu. Komutan da teröristbaşı Öcalan'ın, zamanında 'çay içmeyi özledim' diyerek PKK'ya moral vermeye çalıştığı bu yerde bugün beraberindeki komutanları eşliğinde, 3200 metre rakımlı İkiyaka bölgesinde, korkusuz pilotları ile zafer uçuşu yaptı.

daAlAca1

Bu fotoğraf örgüte vurulmuş en büyük darbelerden biri oldu. Bölgeye ilk ayak basan Ordu Komutanı, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Temel oldu.

daAlAca2

Erinden, onbaşısından, astsubayına, uzmanına, subayına dek el ele yazılan bir zafer. Her birinin ayrı, ayrı katkısı var. Bu uçuş da onların aziz hatıraları adına yapıldı.

2. Ordu Komutanı Metin Temel'den en anlamlı çay pozu! VİDEO / SuperHaber ÖZEL ile ilgili etiketler PKK Metin Temel ikiyaka çay pozu anlamlı uçuş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.