2 ölü 85 yaralı! Pakistan'ın bağımsızlık kutlamaları kana bulandı

Pakistan'ın 77. Bağımsızlık Günü'nü kutlamaları kana bulandı. Ülkenin güney liman kenti Karaçi'de Pazartesi günü ülkenin 77. Bağımsızlık Günü'nü kutlamak isteyenlere yönelik ayrı ayrı açılan ateşlerde, polis ve hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, iki kişinin hayatını kaybettiği ve 85 kişinin yaralandığı bildirildi. İşte detaylar...

Pakistan'ın 77. Bağımsızlık Günü'nü kutlamaları kana bulandı.

2 ölü 85 yaralı! Pakistan'ın bağımsızlık kutlamaları kana bulandı

Karaçi polisinin basına verdiği bilgiye göre, ölenler arasında kutlama sırasında kimliği belirsiz kişiler tarafından havaya sıkılan serseri kurşunlara hedef olan bir kadın ve bir erkek de bulunuyordu.

Polis, kadının kurşun isabet ettiğinde motosikletle seyahat ettiğini, adamın ise serseri kurşun kendisine isabet ettiğinde evinin çatısında uyuduğunu söyledi.

Yaralılar şehirdeki üç büyük hastanede tedavi altına alınırken, başlarından kurşun yarası alan bazı yaralıların durumunun kritik olduğu bildirildi.

Karaçi polisi, şehirde havaya ateş açma olarak bilinen havaya mermi sıkma yasağı getirerek, emre uyulmaması halinde doğacak sonuçlar konusunda halkı uyardı.

Bağımsızlık Günü'nden bir gün önce basına konuşan Karaçi Emniyet Müdür Yardımcısı Syed Husnain Haider, tek tekerlekli araç kullanımını, silah teşhirini ve havaya ateş açılmasını önlemek için özel bir ekip kurulduğunu belirterek, yasaları ihlal edenlere demir yumrukla muamele edileceğini söyledi.

Karaçi polisi basına yaptığı açıklamada, ateş açma olaylarıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve suçluların yakında yakalanacağını söyledi.

2 ölü 85 yaralı! Pakistan'ın bağımsızlık kutlamaları kana bulandı ile ilgili etiketler Pakistan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.