2 kardeş boğularak can verdi

Karaman'da oynarken sulama kanalına düşen çoucuk ve onu kurtarmak isteyen ağabeyi boğularak yaşamını yitirdi.

Olay Ayrancı ilçesine bağlı Sarayköy'de yaşandı. Salih Mahmut (8), Enes (11) ve Hamza Atmaca (8) kardeşler, çalışmaya giden anne ve babası tarafından sabah teyzelerine bırakıldı. Üç kardeş diğer bir arkadaşlarıyla birlikte köye 500 metre uzaklıkta olan sulama kanalının yanına gitti. Burada oynayan kardeşlerden 8 yaşındaki Salih Mahmut bir anda dengesini kaybederek 1.5 metre derinliğindeki beton sulama kanalına düştü.

2 kardeş boğularak can verdi

AĞABEYİ KURTARMAK İSTEDİ
Kardeşinin düştüğünü gören abisi 11 yaşındaki Enes de suya girerek gözden kayboldu. Salih Mahmut’un ikiz kardeşi olan Hamza ve yanlarındaki arkadaşları hemen köye giderek ailelerine haber verdi. Vatandaşlar kanalda hemen çocukları aramaya başlarken, bir taraftan da durum jandarma, AFAD ve sağlık ekiplerine bildirildi.

2 kardeş boğularak can verdi - Resim : 2

Çocuklardan Salih Mahmut’un cansız bedeni düştüğü yerin 100 metre ilerisinde köylüler tarafından bulundu. Ağabey Enes'in cenazesi ise suyun kesilmesinin ardından yalaşık 10 kilometre ileride bulundu. Çocukların babası Veli Atmaca’nın ilçede bir kahvehanede garson olarak çalıştığı, anne Arife Atmaca’nın ise yevmiyeci olarak kiraz toplamaya gittiği öğrenildi.

2 kardeş boğularak can verdi ile ilgili etiketler Karaman boğulma kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.