2 kadının 'pes' dedirten yolculuğu

Görüntü Antalya Batı Çevreyolu'ndan kaydedildi. Trafiğin yoğun olduğu yolda bindikleri aracın arka pencerelerinden sarkarak yolculuk yapan iki kadın cep telefonu ile görüntülendi. Hem kendi canlarını hiçe sayan, hem de diğer sürücülerin dikkatini dağıtarak kazaya davetiye çıkaran kadınların sözde şovu pes dedirtti.

Antalya Batı Çevreyolu'nda seyir halinde olan bir araçtaki yolcu tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada yankı buldu.

Yolda hızla ilerleyen bir otomobilin arka camlarının her iki tarafından da bellerine kadar dışarı sarkan ve bu şekilde yolculuk yapan iki kadının sözde şovu uzun süre devam etti.

2 kadının 'pes' dedirten yolculuğu

Kadınlardan birinin elindeki içecek kutusunu yola fırlattığı anların da kayda girdiği görüntülerin ardından polis aracı yakalamak için harekete geçti.

2 kadının 'pes' dedirten yolculuğu - Resim : 2

Plakası tespit edilen otomobilin sürücüsüne trafiği tehlikeye düşürmekten cezai işlem uygulandı.

2 kadının 'pes' dedirten yolculuğu - Resim : 3

2 kadının 'pes' dedirten yolculuğu ile ilgili etiketler Antalya Kadın polis çevreyolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.