2 gün kala Noah Festivali'ndeki konserini iptal etmişti... Serdar Ortaç'a şok!

Kadıköy’de düzenlenen Noah Festivali'nde sahne alacak olan Serdar Ortaç, konsere 2 gün kala konsere çıkmayacağını bildirdi. Noah Entertainment şirketinin avukatı Nebahat Beren Büber, yüklü miktarda para ödenmesine rağmen hiçbir sebep göstermeden konsere çıkmayı reddeden Serdar Ortaç'a dava açacaklarını duyurdu.

Ünlü popçu Serdar Ortaç 03 Eylül 2022 tarihinde Noah Festivali'nde sahne alacaktı. Günler öncesinde duyurulan ve hazırlıkları tamamlanan konsere Serdar Ortaç çıkmadı. Noah Festival'de sahne alması beklenen Ortaç, aynı tarihte başka bir mekanda sahneye çıktı. Noah Festival'in yetkilileri, ünlü şarkıcı hakkında hukuki işlemin başlatılacağını duyurdu.


Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Noah Festival yetkilileri ile mahkemelik oldu. Kadıköy'de düzenlenen Noah Festival'de Serdar Ortaç'ın da sahne alacağı duyurulmuş ancak ünlü şarkıcı sahneye çıkmamıştı. Avukatı ise, "Noah Fest ile anlaşmamız bulunmamaktadır" şeklinde açıklama yapmıştı. Noah Festival tarafından konuya ilişkin açıklama geldi.

2 gün kala Noah Festivali'ndeki konserini iptal etmişti... Serdar Ortaç'a şok!


Noah Festival’i düzenleyen Noah Entertainment şirketinin avukatı Nebahat Beren Büber yazılı açıklama yaparak, Ortaç'a ödeme yapıldığını, buna rağmen sahneye çıkmadığını ve aynı gün başka bir yerde sahneye çıktığını söyleyerek Ortaç hakkında hukuki işlemlerin başlayacağını söyledi.

İşte o açıklama;

“Müvekkil şirket Noah Entertainment Menajerlik A.Ş. tarafından düzenlenen “NOAH FEST” kapsamındaki konserde 03 Eylül 2022 tarihinde sahne alması için Serdar ORTAÇ ile anlaşma yapılarak, tarafına yüklü miktarda ödemeler gerçekleştirilmiştir. Serdar ORTAÇ kendi sosyal medya hesaplarından da söz konusu konsere çıkacağı hususunda birçok paylaşım yaparak, tüm sevenlerine çağrıda bulunmuştur. Buna ilişkin her türlü belgeler ve kayıtlar mevcuttur. Fakat Serdar ORTAÇ konsere 2 gün kala hiçbir sebep göstermeksizin konsere çıkmayacağını bildirmiştir. Akabinde buna karşın yaptığımız araştırmada, tarafımıza bu hususu bildirmeden, söz konusu konserle aynı tarihte başka bir şehirde sahne aldığını gördük. Serdar ORTAÇ, son ana kadar bu bilgiyi paylaşmayarak başka tedbirler almamızın da önüne geçmiştir. Dürüst davranmayarak müvekkil şirketin prestijini zedelemiş, bilet alan dinleyicileri mağdur etmiştir. Keza müvekkil şirket, yapılan konser anlaşmasına güvenerek ilgili konser alanını ayarlamış, ödemeler yapmış ve bilet satım işlemlerine başlamış, reklamlar, tanıtımlar vs. yapmıştır. Söz konusu anlaşmaya uymayan sanatçıya karşı hukuki süreç başlatılacaktır.”

2 gün kala Noah Festivali'ndeki konserini iptal etmişti... Serdar Ortaç'a şok! - Resim : 2

 

2 gün kala Noah Festivali'ndeki konserini iptal etmişti... Serdar Ortaç'a şok! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç dava Noah Festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.