2 Eylül MasterChef hangi takım kazandı? Eleme adayları kim oldu?

TV8'de dünyanın en zorlu ve en heyecanlı yemek yarışması MestarChef'te deneyimli şefler yarışmacılara kök söktürüyor. 2 Eylül MasterChef eleme adayları kim oldu? Hangi takım kazandı? Kırmızı takım mı, mavi takım mı? Mavi takımdan kim elendi? Detaylar haberimizde...

TV8'de yayınlanan MasterChef'in jürisinde lezzet dünyasının ünlü isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya bulunuyor. 2 Eylül MasterChef eleme adayları kim oldu? Hangi takım kazandı? Kırmızı takım mı, mavi takım mı? Mavi takımdan kim elendi? Yarışma ile ilgili bilgileri haberimizden bulabilirsiniz.

2 Eylül MasterChef hangi takım kazandı? Eleme adayları kim oldu?

MASTERCHEF
Dünyanın en zorlu en heyecanlı yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında başladı.

MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor.

2 EYLÜL MASTERCHEF İZLE

2 Eylül MasterChef hangi takım kazandı? Eleme adayları kim oldu? - Resim : 2

2 Eylül MasterChef hangi takım kazandı? Eleme adayları kim oldu? - Resim : 3

MASTERCHEF 2 EYLÜL BÖLÜMÜ
Heyecan dolu yarışmada ilk bölümde büyük çekişme yaşandı.

Dün MasterChef jürileri yarışmacılar arasında eleme yapmak için soğan doğrama tekniklerine baktı ve sınıfı geçemeyenler veda etti.

2 Eylül MasterChef'te dokunulmazlık oyunu mücadelesi nefes kesti. Jüri üyeleri korumaya aldıkları ismi açıkladı: Meltem.

Kırmızı takımdan Eleme adayları Ercan, Kerem, Ezgi ve Umut oldu.

 

 

2 Eylül MasterChef hangi takım kazandı? Eleme adayları kim oldu? - Resim : 4

 2 Eylül MasterChef hangi takım kazandı? Eleme adayları kim oldu? - Resim : 5

 

2 Eylül MasterChef hangi takım kazandı? Eleme adayları kim oldu? ile ilgili etiketler TV8 MasterChef 2 eylül kazananı hangi takım kazandı eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.