2 ay önce söylediği o sözler akıllara geldi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 2 ay önce Başakşehir ile puan farkının 8 olduğu dönemde söylediği sözler akıllara geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek liderliği ele geçirdi.

Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'in 2 ay önce puan farkının 8 olduğu dönemde yaptığı açıklamalar bugün yeniden gündem oldu. Tecrübeli teknik adamın aylar önceki öngörüsü bugün gerçekleşmiş durumda.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in 3 Mart 2019'da BB Erzurumspor ile oynanan maç sonrası bir basın mensubunun sorduğu, "8 puanlık farkın kapanacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna "Böyle giderse 8 de kapanır, 18 de kapanır. Yeter ki biz kazanalım." yanıtını vermişti.

Terim'in o sözlerinin ardından sarı kırmızılılar ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti ve liderliği ele geçirdi

2 ay önce söylediği o sözler akıllara geldi! ile ilgili etiketler Galatasaray Başakşehir Fatih Terim Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.