2-8 Ocak Haftası ve Yeni Yılın Burçlara Etkileri

2-8 Ocak Haftası ve Yeni Yılın Burçlara Etkileri

2023 'ün ilk haftasına hoşgeldiniz. Yeni yılda ne muradınız varsa gercek olsun. Bu güne kadar gerçekleşmemiş tüm dileklerinizin daha da iyisi gerçekleşsin. Gönlünüzden huzur, mutluluk, neşe hiç eksilmesin. Şifa sizinle, aşk, bereket sizinle olsun... :)) Eveet geleneksel yeniyıl duamızı da yaptıktan sonra bakalım hafta neler getirecek bizlere :))

 

Gökyüzünde Oğlak stelyumu tüm endamıyla süzülürken, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü de uzaktan temas ediyor. İkili ilişkilerimizde tutku, takıntı, bağlılık, iletişimizmizde baskınlık, despotluk, manipülasyona açık bir görünüm var. Uranüs ve Kad bağıntısı ise ani bir takım gelişmeler olabileceğini gösteriyor. Yaşam hedeflerimize dair bazı kararlar gündeme gelebilir. Otorite figürlerinden, eş, baba, patron gibi, gelecek bir takım etkiler söz konusu olabilir. İletişim kazalarına açık bir hafta, kişiliğimizin yara almaması adına dikkatli  olmalıyız.

Yeni yıl dönüştürücü ve değiştirici etkilerle başlıyor diyebiliriz.

 2-8 Ocak Haftası ve Yeni Yılın Burçlara Etkileri

Maddi olarak özellikle öncü burçlar Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeçler bu hafta bir takım şanslar elde edebilirler. Yaratıcılıklarının da yükseldiği bir haftadalar. Salı günü Venüs burç değiştirerek Kova Burcuna geçiyor. Oğlak Burcuna oranla biraz daha rahatlamış bir enerjiye bürünüyor. Oğlaktaki geleneksel, mesafeli yapı kendini özgürlükçü, entellektüel, zihinsel bütünlüğe önem veren Kova enerjisine bırakıyor. Venüs Kova daha yumuşak,  iyiliksever, hümanist, arkadaş canlısı, matığın, zihinsel uyumun ön planda olduğu ve en önemlisi özgürlük gereksinimi olan bir yapıdır.  Hayatlarımıza ikili ilişkiler anlamında bu şekilde yansıyacaktır. Arkadaşlarla bir araya gelme, sosyalleşme, dernekler, gruplar dahilindeki aktiviteler yoğunlaşabilir bu dönemde. Diğer hava gruplarına da iyicil etkisi olacaktır. Yani Terazi, İkizler ve Kovalar için daha keyifli olabilecek bu süreç.

 

Çarşamba günü itibariyle Merkür yanık poziyona geçerken zaten retroda olduğunu da anımsatmak isterim. Retro yazımızda da detaylı belirttiğim üzere iletişimde aksaklık, yanlış anlaşılmalar, ifade edememe, ellektronik aletlerde arıza, veri kayıpları, kargo, ticaret sorunları, yalan haberler vb. gündem yaratabilecek tüm retro sürecinde. Yanık konumda daha da dikkatli olmak önem kazanacak.

 

Perşembe itibariyle Venüs Mars olumlu açısı aktifleşirken ilişkiler ve finansal konularda bir takım adımlar söz konusu olabilir. Ama Mars'ın da retro pozisyonda olduğunu unutmayalım. Ve yeni adımlari başlangıçlar adına temkinli olalım.

 2-8 Ocak Haftası ve Yeni Yılın Burçlara Etkileri - Resim : 2

6 Ocak Cuma günü ise saat 23.07 de Yengeç Burcunu 16 derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Ayın yönettiği burçta bir Dolunay duyguları daha da yoğunlaştıracak. Ailemiz, yuvamız, sevkat, aidiyet duygumuz, geçmişe dönük hatıralar gibi kavramlar, sorgulamalar gündemimize gelebilecek. Zaten Merkür ve Mars da retro iken geçmiş odaklı halimizi yoğunlaştırabilir. Ve bazı sorgulamalar geçmişle hellalleşmemiz adına destek de olabilir bizlere. Yurt dışı eğitim, seyahat, uzak akrabalar da gündem yaratabilir. Anın yükseleni de Terazi burcunda, çevremizi saran koşul ve konular ilişkiler, ortaklıklar, adalet, açık rekabet halinde olduklarımız, belki hukuki bir sürecin sonlanması olabilecek. Biliyorusunuz ki Dolunlaylar konu ve kavramların artık Ayın ışığıyla netliğe kavuştuğu, bir takım çözümlenmeler ve nihayete erdirmelerin yaşandığı dönemlerdir. Bu Dolunayın aldığı açılara baktığımızda da alınan kararların bir takım değişim ve dönüşümleri de beraberinde getireceğini söyleyebiliriz. Olaylara bakışımız, kattığımız anlam belki de tavrımız daha farklı olabilecek Dolunayın ardından...

 

Dolunay anında Güneş de öneli bir sabit yıldızda olacak. Vega sabit yıldızı. Siyasetle ilintilidir. Vega'nın olduğu yerde netlik arayışı hatta netliğin kendisi vardır. Başarı getirir. Bazı hukuki süreçlerin netleşmesi söz konusu olabilir. Tabi Merkür Retro dan çıkıp aynı dereceyi tararken bu konuları tekrar gündemde görebiliriz. Yani Şubat ayının başlarında daha netlik kazanır konular. Bu dönem ortaya çıkacak yeni ortaklık haberlerine temkinli yaklaşmakta fayda var. Gündemler baska gündemleri örtmek amaçlı yaratılabilir.

 

Chiron T kare apexinde kalırken duygusal anlamda biraz sıkıntılı bir süreç getirecek olabilir. Özellikle de Öncü grupta yer alan Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeçler en yoğun etkiyi alacaktır.

 

 2-8 Ocak Haftası ve Yeni Yılın Burçlara Etkileri - Resim : 3

Yeni yılın ve haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak ...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Mutlu yıllar sevgili Koç Burçları; her anlamda şanslı bir döngüye giriyorsunuz. Maddi anlamda da kazanımlarınız artacak. İlişkiler bolca gündeminizde yer alacak bu yıl. Yılın ilk yarısı kilonuza dikkat edin :) İstek ve arzularınızın kısıtlandığı, sosyal çevrenizden uzak kaldığınız biraz izole bir süreç geçirdiniz. Şimdi ise bu alanlarda bir takım dönüşümler yaşamaya başlayacaksınız. Haftaya baktığımızda karıyer alnınız hareketli gözüküyor ani değişimler gündem yaratabilir. Otorite figürleriyle tartışmalardan uzak durun yaralayıcı olabilir. Siz kendinize dönün ve iş alanında yaratıcı fikirler üretebilme enerjinize odaklanın bu alanda destek görüyor olacaksınız. Yaptığınız işlerden edindiğiniz kazançlarda artış söz konusu olabilir. Venüs Kova Burcuna geçerken istek ve arzularınızı gerçekleştirme hevesiniz,  arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bu ay daha çok gündeminizde olacak, sizi daha sosyal ve uzlaşmacı kılacaktır. Çarşamba günü iletişime dikkat. Perşembe günü ilişkiler ve finansal adımlar adına daha ılımlı gözüküyor özellikle kariyer alanında. Cuma gerçekleşen Dolunay aile ile ilişkili evinizi aydınlatırken ev, aile, yuva gibi konularda çözümlenmeler gündeme gelebilir. Yaralayıcı süreçler de yaşanabilir. Aidiyet, sahiplenilme, sevkat arayışı gib kavramlarda yoğunluk yaşayavilirsiniz. Ev ile ilgili hukuki gündemler varsa gelişmeler getirecektir Dolunay.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Mutlu yıllar sevgili Boğa Burçları; sıkı gündemler yaşadınız pek çok sey değişti hayatınızda. Yeni yıl da kadersel değişimlerle geliyor. Hayal ettiklerinizle ilgili sorumlulukları üstleneceğiniz bir yıl olacak. İçsel yolculuğunuz da yılın ilk yarısı yoğun olacak. Pek çok alanda korunacak şifa bulacaksınız. Ve geleceğiniz şekillendirecek adımlarınız destek görecek. Haftaya bakacak olursak; uzaklar, deniz aşırı ülkeler, eğitim, seyahatler, hukuki süreçler gibi konularla ani gündemleriniz olabilir. Şanslı da olacaksınız bu alanda bereket artışı da söz konusu. Bir takım değişimlere karşı direnç göstermek isteyebilirsiniz. Boğa sabit bir burçtur değişimi kolay kabullenmez ama bu alanlardaki kadersel etkilere direnmemeniz yararınıza olacaktır. Ayrıca bu alanda yaratıcı fikirlere de açıksınız. Venüs Kova burcuna geçerken kariyer evinizi hareketlendirecek. İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, iş ortamından aldığınız keyif artacak. İş gelirlerinizde de ani bir iyileşme yaşayabilirisiniz. Çarşamba günü yurtdışı bağlantılı konularda önemli kararlar almaktan kaçının. Perşembe günü kariyer alanında bazı finansal adımlar atmanız gerekebilir ama temkinli olun yeni bir iş alanına girmek için çok da uygun zamanlar  değil. Cuma günü Dolunay yakın çevre, kardeşler, eğitim, yakın seyahatlerle iligili bir evde gerçekleşecek. İletişim odaklı da bir ev olduğu için bu alandaki iletişim sorunlarınızda sorgulamalar ve cözülümler yaşayabilirsiniz. Süreç biraz sıkıntılı olabilir. Ticaret, alım satım vb.de var olan hukuki sorunlar da gündem yaratabilir

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Mutlu yıllar sevgili İkizler Burçları; sıkıntılı süreçler belki kayıplar yaşadınız, ama geliştiniz. 2023 de daha sosyal ve keyifli baslayacaksınız. Karıyer alanında sorumluluklarınız artacak. Ama iç dünyanızda daha rahat bir yıl olacak. Kendinizi toparlayacaksınız.  Haftanın getirdiği etkilere bakacak olursak; bir süredir Oğlak stelyumu korkular, ookult alan ve biraz da sağlıkla ilişkili bir evinizde. Bu alanda yeni ve ani bir takım değişimler kapınızı çalabilir bu kadersel değişime direnmeyin. Belki de en derinlerdeki  düşünce kalıplarınız dönüşüyor olacak. Salı günü Venüs yurt dışı seyahetleri, eğitim, uzak akrabalar vb. ile ilgili bir evinize geçerken bu alanda daha yoğun mesai yapacaksınız üstelik  bu hafta şanslı etkiler de alacakasınız. Belki yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili bereketiniz artıyor olacak. Çarşamba günü meditasyon vb. ile kendinizi dingin tutmanız faydalı olacacktır. Perşembe günü ise bu yurtdışı bağlantılı konularla ilgili bir hareketlenme yaşanabilir ama Mars retro iken temkinli davranın özellikle de bu süregelen değil de yeni bir girişim olacaksa. Cuma günü yeniay maddi gelirler evinizi aydınlatırken temkinli olun. Hukuki süreçler gündem yaratabilir bu alanda. Özgüveninizi zedeleyebilecek konuları doğru yönetmeye çalışın.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Mutlu yıllar sevgili Yengeç Burçları; sizler de iç dünyanızda sıkıntılı süreçler yaşadınız bir kısmınız sağlık sorunlarıyla boğuştu, ikili ilişkilerinizde büyük dönüşümler yaşadınız. Bu sene biraz rahatlayacaksınız. Uzaklar, yurtdışı seyahetleri, eğitimleri gündeminizde olacak. Yılın ilk yarısı her türlü abartıdan uzak kalmalısınız. Kariyer alanınızda şanslı  olacaksınız. Sıra kendinizi, alt bilinicinizi, derinlerinizi dönüştürmeye geldi. Özgürleşeceksiniz. Gelelim haftanın getirdiklerine. İlişkiler, evlilikler ve ortaklıklar alanında otorite figürleri eş, patron gibi, ile olan iletişiminize bu hafta dikkat etmelisiniz. Yine bu alanda kadersel bazı etkiler alıyor olacaksınız. Değişime direnmeyin. Venüs salı günü Kova burcuna geçerken; ödemeler, krediler, miras, prim, nafaka, eş veya ortağın paraası gibi gündemler getirecek sizlere bir ay boyunca. Bu hafta bu alanda da şanslı bir takım gelişmelere açık olduğunuzu söylemek isterim. Beklediğiniz bir ödeme, eşin gelirinde artış vb. etkiler getirebilir sizlere. Perşembe itibariyle de harekete geçmeniz söz konusu olabilir bu konularla ilgili. Cuma günü Dolunay 1. evinizde gerçekleşirken hayatınıza dair önemli kararlar aldırabilir. Yaşam hedeflerinizde değişimler getirebilir süreç. Sağlığınıza da lütfen dikkat edin. Bu ev fiziksel sağlıkla doğrudan ilintilidir.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Mutlu yıllar sevgili Aslan Burçları; uzun süredir ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınızla sınandınız, huzursuzluklar yaşadınız yorudunuz ama artık dönüşüm zamanı... Sanslı ve bereketli bir yıla başlıyosunuz. Özellikle yurt dışı ticaret, eğitim vb. benzeri alanlarda. Finansal anlamda ödemeler, nafaka, miras gibi konularda sorumluluklarınızın arttığı, belki biraz sağlık konusunda daha dikkatli olmanız gereken ve mental anlamda da akışta kalmanız gerekecek bir sürece gireceksiniz. Gelelim haftanın getirdiklerine; günlük rutinlerinizde sizi değişime zorlayacak kadersel etkiler alacaksınız. İş-kariyer hayatınızdaki bir takım ani değişimlerin bu alana yansıması gibi düşünebilirsiniz. Otorite figürleriyle özellikle de birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmalardan bu hafta uzak durmalısınız. Önemli kararlar için de uygun değil bu hafta bu alanda. Salı günü Venüs ikili ilişkiler ve ortaklıklar evinize geçerken bu evinizi daha keyifli kılıyor olacak. Ortaklarınızla daha bereketli, eşinizle daha uyumlu bir enerjiyi yakalayabileceksiniz. Perşembe günü ise Mars ile Venüs uyumlu açısı bu alanda bir hareket enerjisi barındırıyor olacak. Yeni baslangıçlar için uygun bir süreç olamdığını belirtmek isterim ama olagan seyirde gelenler ayrı. Dolunayı ise biraz kontrolsüz bir alanda karşılıyor olacaksınız. Korkularınız, rüyalarınız, iç sesınız biraz aktifleşebilir. Geçmişe yönelik sorgulamalarınız artabilir. Akışta kalmakta dingin bir zihin yapısı olulturmakta güçlük çekebilirsiniz. Meditasyon , terapi vb. yöntemler bu dönemde  rahatlatıcı olacaktır. Süreci doğru yönetmeniz şifalandırıcı etki barındıracak...

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Mutlu yıllar sevgili Başak Burçları; bir süredir günlük rutinleriniz, sağlığınız, belki evcil hayvanlarınızla ilgili sorumluluklarınız sizleri çok yordu yıprattı, simdi bu alanlarda dönüşüm zamanı... Korkusuzca kararlar alma zamanı. 2023 ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında sınamalar, engeller, kısıtlanmışlık hissi yaşatabilecek sizlere 2.5 yıl kadar bu alandan etki alacaksınız. Gerek maddi (ödemeler, krediler, primler, miras vb.), gerekese manevi konularda bir takım gelişmelere açık olacaksınız. Beklenmeyen bir miras gibi örneğin... Gelelim hafttanın getirdiklerine; aşk hayatınzda bir takım anı ve kadersel etkilere maruz kalacaksınız bu hafta. Eşle olan iletişiminize dikkat edin. Salı günü Venüs günlük rutinler ve sağlık evinize geçerken daha keyifli vakir gecirdiğiniz günleri müjdeliyor olacak. İş ve ev ortamınızı da sekillendiren bu ev konularında şanslı bir haftada olacaksınız. Bir takım fırsatlar yakalamanız olası. Perşembe günü bu alanda hareketliliğiniz artabilecek. Yeni girişimler söz konusu ise dikkatli olun. Cuma gün Dolunay istek ve arzularınızla, yakın arkadaşlarınız, sosyal çevrenızle ilgili bir evi aydınlatıyor olacak. Belki duygusal anlamda canınızı sıkacak gündemler oluşabilecek. Bir takım tamamlanmalar yaşanması gerekiyorsa yaşanacak...

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER :  Mutlu yıllar sevgili Terazi Burçları; sizler de önemli süreçler yaşadınız ve iç dünyanızda derin değişimlerle, maddi manevi ani kayıplar kazanımlarla, aşk hayatınız ve cocuklarınızla ilgili önemli sınamalardan geçerek bu günlere geldiniz. Bu alanda dönüşümün eşiğindesiniz.Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir yıla giriyorsunuz. Hizmet verdiğiniz aldığınız alanlarında ve iş alanınızda sorumluluklarınız artabilir. Var ise sayet evcil hayvanlarınızla daha fazla ilgilenmeniz gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklılarda şanslı ve  fırsatlara açık olacaksınız. Gelelim haftanın getirdiklerine; Aile, yuva, ortamınızda gerginliklere açıksınız öncelikle bu alanda iletişime, gerginliklere karşı temkinli olalım. Aile büyükleriyle olan tartışmalardan kaçınalım. Bu alanda kadersel ve ani  bazı değişimler de söz konusu olabilecek. Belki bir taşınma, sehir değiştirme vb. söz konusu olabilir. Salı günü Venüs aşk, çocuklar, eğlence evinize geçerken daha sevimli, hayattan daha fazla keyif alabielceğiniz günleri müjdeliyorç bu ev konularında şansınız da açık olacak üstelik bu hafta. Borsa vb. spekülatf  oyunlarla da ilgili bir ev olduğu için kazanç getirebilir. Perşembe günü de aksiyon alacaksınız bu ev konuları ile ilgili. Ama yeni adımlar konusunda yeni bir ilişki, yeni bir çocuk, yeni biir girişim gibi dikkatli olun çok da uygun bir süreç değil. Cuma günü Dolunay kariyer evinizde olacak. Bu alanda gerginliklere dikkat edin. Bir takım gelişmelere açık olacaksınız karıyer alanınızda...

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Mutlu yıllar sevgili Akrep Burçları; sizlerde bir süredir aileniz, yakınlarınız, yuvanızla iligili ağrı sorumluluklar ve kısıtlanmalardan geçtiniz şimdi bu alanlarda aldığınız dersleri uygulama zamanı aksı halden gelen dönüşüm rüzgarları sizi yorabilir. Sabit burçlar zor süreçlerden geçtiler maalesef. Akrepler güney düğümü de agırladıkları için belki de en çok etkilenen gruptaydı. Kayıplar yaşadılar bırakmayı deneyimlediler. İkili ilişkiler ve ortalıklar alanında değişimler yaşadılar. 2023 ile birlikte biraz nefes almaya başalayacaksınız dersleri anladıysanız. Yılın ilk yarısı günlük rutinleriniz, sağlığınız toparlanırken Mayıs ortası itibariyle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında fırsatlar sizlerle olacak. Gelelim haftanın getirdiklerine; yakın arkadaşları, kuzen ve kardeşle olan ilişkileriniz hassas bu hafta dikkatli olun iletişiminizde tartışmlardan kaçının. Özellikle otorite gördüğünüz figürlerden yara almaya açıksınız. İletişim, sosyal medya, eğitimle de ilgili bu ev konularında ani gündemlerle bir takım kadersel değişimler söz konusu olabilir. Direnmeyin akışta kalın. Salı günü Venüs aile, yuva, eviniz ile ilgli bir alana geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu alanda kalacak. Aile içi ilişkiler gündeminizde daha yoğun yer alıyor olacak. Bu hafta ise şans ve fırsatlar sizi bekliyor. Bazı yükselen akrepler yeni bir ev alabilirler örneğin. Ama işlemlerin Retro bitimine kalması uygun olacaktır. İş alanında da fırsatlara açıksınız sevgili Akrepler. Şifalanacaksınız önümüzdeki günlerde :)

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR :  Mutlu yıllar sevgili Yay Burçları; yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili sınavlardan geçtiniz, iletişim alanınız kısıtlandı adeta bir süredir şimdi bu alanda aldığınız derslerle dönüşümleriniz daha rahat ilerleyecek. Günlük rutinleriniz çalışma ve belki ev ortamınızda değişimler yaşadınız. 2023 te ise aile ile ilgili konularda sorumluluklarınız artıyor olacak. Ev, aile, aile büyükleri... Aşk hayatınızda şanslı bir döneme giriyorusunuz, çocuklarınızla ilgili fırsatlar gündem olabilir. Yeniliklere açık olacaksınız. Spekülatif para piyasalarında da Mayıs ortasına dek şanslı olacaksınız. Ardından da iş alanına kayacak fırsatlar. Gelelim hafrtanın getirdiklerine; finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir hafta. Özgüveninizi zedeleyceek tartışmalardan, düşüncelerden uzak durmaya çalışın. Maddi gelirler evinizde bir takım kadersel değişimler ani bir şekilde gündem yaratabilir. akışa direnmeyin. İş değişikliği yaşayabilir bazı yükselen Yay Burçları. Hobilerinizi işe dönüştürebilirsiniz örneğin. Salı günü Venüs yakın çevre evinize geçerken kardeşler, kzuenler vb. ilei olan iletişiminizin yoğunlaşacağı bir süreç başlatacak. Basın yayın, ticaret gibi işlerle uğraşanların gelirlerine artış getirebilir. Bir araba alımı gündem olabilir. Cuma günü Dolunay 8. evlerinde gerçekleşirken, derinlerinde sakadıkları korkularıyla yüzleşmeleri söz konusu olabilir. Psikolojik anlamda biraz sıkıntılı bir süreç getirebilir. Fiziksel ve mental sağlıklarına dikkat etmeliler. Terapi almak faydalı olabilir. Korkularını yaşamlarına çekmemek adına çaba sarfetmeliler...

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Mutlu yıllar sevgili Oğlak Burçları; uzun süredir Plüto transitiyle büyük değişim ve dönüşümlerden geçtiniz. Sizler için herşey bambaşka olacak artık Plüto burcunuzdan çıkarak Kovadaki seyrine başlayacak. Elbette rahatlayacaksınız. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda değişimler yaşadınız. Maddi anlamda da son yıllarda ksıtılandınız, bu özgüveninizi de etkiledi artık bu alanda da dönüşümlerin başladığı br süreç 2023. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Aile, ev alanında yılın ilk yarısı fırsatlar sizinle, ikinci yarısı spekülatif para piyasalarında şansınız yaver gidebilir. Hobileriniz fırsata dönüşebilir. Bazı yükselen oğlaklara yeni bir bebek gelebilir. Gelelim haftanın getirdiği etkilere; birinci evinizde stelyum var hali hazırda ve baskın konumlar söz konusu. İletişimde, ilişkilerde takıntı geliştirmemeye dikkat etmelisiniz. Sağlığınız, dış görünümünüz, hayata bakışınız, hedefleriniz, haliniz tavrınız kadersel bir takım etkilerle değişime uğrayabilir. Salı günü Venüs maddi gelirler evinize geçerken size finansal anlamda hareketli bir ay olacağını mujdeliyor. Bu hafta bu alanda şanslı etkiler alıyorsunuz ayrıca. Cuma günü ise dolunay ikili ilişkiler, ortaklıklar evinizde gerçekleşiyor olacak.  Gerginliklere dikkat edin. Zihnimiz geçmişe yönelik, duygusallığımız baskın olacak. Süreci doğru yönetebilirseniz, bu alanda şifalanabilirsiniz...

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Mutlu yıllar sevgili Kova Burçları; sizler de Satürn transitini geride bırakıyor olmanın gururlu mutluluğunu yaşayacaksınız :)) Sorumluluklarınız, sınavlarınız rahatlayacak. Kovanın layık olduğu özgürlük hissi  tekrar sizlerle olacak. Plüto burcunuza doğru ilerlerken bu kez dönüşümleri deneyimleyeceksiniz. Dilerim kolaylıkla geçsin. Yakın çevrenizden, kardeşlerinizden gelen fırsatlara açık bir yıl olacak. Bol bol seyahatlar, yeni eğitimler gündeminizde olabilir. Yılın ikinici yarısında da aile alanında şanslısınız ev alma gündeminiz oluşabilir. Maddi kaynak yaratımı ile ilgili sorumluluklarınız artabilir önümüzdeki süreçte. Gelelim haftanın getirdiklerine; çok da kontrol edemediğiniz bir takım kadersel değişimlere gebe bu hafta sizler için. Özellikle de bilinçaltınız, ruhsal dünyanız, rüyalarınız etki alacak bu anlamda. Venüs 1 evinize geçerken,  dış gürünümünüze daha çok önem verebilir, estetik olarak bu alanla daha fazla ilgilenebilirsiniz bu ay. Daha sosyal, daha ön planda olabileceksiniz. Yeni bir ilişki de getirebilir sizlere... Ayrıca bu hafta şanslı etkiler alıyor olacaksınız. Cuma günü Dolunay günlük rutinler, hizmet aldıklarımız, iş ortamımızla ilgili  evinizi aydınlatırken bu konularda günden yaratacaktır. Bu alanda varsa hukuki süreçler çözümlenebilir. Gerginliklere de açık olacaksınız. Ayrıca sağlık evi de olduğu için, tedbirli olmanızda fayda var.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Mutlu yıllar sevgili Balık Burçları;  bir süredir hastane, hastalık gibi sınavlardan geçtiniz gerek kendiniz gerek yakınlarınızın yaşadıklarıyla sınandınız. İç dünyanızdaki fırtınaları sessiz dindirdiniz. Bir kısmınız belki de terapilere başvurdunuz baş edebilmek adına. Artık daha özgür bir alana geçiyorsunuz. Dönüşümler kapınızda. Dış gürnüşünüz, kendinizi ifade şekliniz, tavrınız, duruşunuz, hayata bakış şeklinizle ilgili gelişmelere, dönüşümlere açık olacaksınız. Akışı bilen insanlarsınız kolayıkla aşacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Maddi anlamda şans ve fırsatlara açıksınız bu yıl. Gelelim haftanın getirdiklerine; sosyal çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir hafta. Tartışmalrdan uzak durun. Bu alanda kadersel bir takım değişimler söz konusu. İstek ve arzularınıza dair bir takım önemli gelişmeler,  haberler duyabilirsiniz. Venüsün Kovaya geçişi sizi ilişkiler anlamında daha gözlerden uzak yaşamak istediğiniz, daha içsel alanda kaldığınız bir enerjiye çekecektir. Gizli bir ilişkiye de çekilebilirsiniz. Özellikle Perşembe günü Mars'tan gelecek etkiyle, ama yeni başlangıçlar için süreç uygun değil. Mars hala retro.  Cuma günü gerçekleşen Dolunay aşk ve çocuklarla iligili bir evinizi aydınlatıyor olacak. Gerginliklere açık bir enerji hakim olduğu için iletişiminize bu dönem dikkat edin. Yara almaya açıksınız. Spekülatif para piyasaları adına da dikkatli olmanız konusunda uyarmam gerekiyor önmüzdeki 15 gün boyunca özellikle.

 

Diğer Yazıları