199 neyin numarası? ALO 199 seyahat yol izin belgesi nasıl alınır?

Seyahat izin belgesi, sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı şu günlerde vatandaşlar tarafından oldukça rağbet görüyor. ALO 199 ve E-Devlet üzerinden yol izni almak isteyenler başvuruda bulunabiliyorlar.

Şehirlerarası seyahat izin belgeleri için başvurular sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde vatandaşların en çok dikkatini çeken konular arasında yer aldı. Yol izni almak için öncelikle E-Devlet şifresine sahip olmak durumunda olan vatandaşlar bunun dışında ALO 199 hattından da faydalanabilecekler. Peki, ALO 199 neyin numarası?

SEHAYAT YOL İZİN BELGESİ NASIL ALINIR?

Seyahat yol izin belgesi için vatandaşların E-Devlet üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. Bu belgeye dileyenler ALO 199 hattından da ulaşabilmektedir. T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile E-Devlet sistemine giriş sağlayarak açılan sistem üzerinden yeni başvuru linkine ulaşmam mümkündür.

Daha sonra açılan sekme üzerinden başvuru türünü ve belge türünü seçmeniz gerekmektedir.

Değerlendirme sonucunda 3 ya da 4 gün içerisinde tarafınıza SMS ile dönüş yapılacağından E-Devlet sistemi üzerindeki cep telefonu iletişim numaranızı güncel tutmak oldukça önemlidir.

SEYAHAT İZİN BELGESİ ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

199 neyin numarası? ALO 199 seyahat yol izin belgesi nasıl alınır? ile ilgili etiketler Alo 199 seyahat izin belgesi yol izni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.