19 Temmuz kargolar açık mı? Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu?

2021 Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Arefe günü ile birlikte 9 günlük bayramda kargolar konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Peki, 19 Temmuz Pazartesi arefe günü kargolar açık mı?

Kurban Bayramında kargoda işi olanlar için kargolar çalışıyor mu sorusu yeniden gündeme geldi. Pandemi döneminin sonra ermesi akabinde kademeli normalleşme sonrasında Kurban Bayramı ve arefe gününde kargoların açık olup olmadıkları ve çalışma saatleri yakından takip edilmekte.

Kurban Bayramında Kargolar Açık Mı?

Kargolar, Kurban Bayramının resmi tatil ilan edilmesi sonrasında 20-21-22-23 Temmuz 2021 tarihlerinde kapalı olacak yani çalışmayacak.

19 Temmuz 2021 Arefe Günü Kargolar Çalışıyor Mu?

Kurban Bayramı nedeniyle kargo firmalarının birçoğu bayram tatili süresinde vatandaşlara hizmet veremeyecek. Ancak kargolar, arefe günü olan 19 Temmuz Pazartesi günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında hizmet vereceklerdir.

Bayram tatili sonrasında kargo alımları 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecektir.

19 Temmuz kargolar açık mı? Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı kargo 19 Temmuz Kargolar arefe günü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.