19 gündür kayıp olan genç kız kömürlükte bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 19 gün önce evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki B.D. bulundu. Genç kız, polisin teknik ve fiziki takibe aldığı erkek arkadaşı S.Ö.'nün evinin kömürlüğünde bulundu. S.Ö.'yle birlikte, anne ve babası da gözaltına alındı.

Muğla'nın Menteşe ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan 17 yaşındaki B.D., 19 Ağustos'ta saat 19.30'da "Markete gidiyorum" diyerek evden çıktı. Bir daha geri dönmeyen kızı için harekete geçen Savaş (60) ve Semra D. (59) çifti evlatlarının kaçırıldığını söyleyerek, B.D'nin erkek arkadaşı S.Ö.'den şikayetçi oldu.

19 gündür kayıp olan genç kız kömürlükte bulundu

Başlatılan soruşturma kapsamında 20 Ağustos'ta ifadesi alınan S.Ö., kız arkadaşının nerede olduğunu bilmediğini söylemesi üzerine serbest bırakıldı. Polis, teknik takibin ardından S.Ö.'nün, B.D. ile birkaç kez telefonla görüşme yaptığını tespit etti. Bunun üzerine S.Ö., 31 Ağustos'ta tekrar gözaltına alındı. Savcılıktaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen S.Ö., bu kez yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

19 gündür kayıp olan genç kız kömürlükte bulundu - Resim : 2

İl Emniyet Müdürü Suvat Dilberoğlu tarafından B.D.'nin bulunması için 6 kişilik özel ekip kuruldu. Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüklerinde görevli polisler, çelişkili ifadeler veren S.Ö.'yü teknik ve fiziki takibe aldı. Şüphelinin kayıp B.D. ile telefon ile yaptığı görüşmesinden, genç kızın Menteşe'nin Karabağlar Yaylası'ndaki bağ evinde olduğu belirlendi. S.Ö.'nün yaşadığı evde arama yapan özel ekip, B.D.'yi bahçedeki kömürlükte buldu.

Kömürlükten çıkartılan B.D., ifade işlemleri için Çocuk Şubesine götürüldü. S.Ö., babası T.Ö. ile annesi A.Ö. ise gözaltına alındı. 3 şüphelinin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

DHA

19 gündür kayıp olan genç kız kömürlükte bulundu ile ilgili etiketler Muğla kayıp kız bahçe kömürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.