18 Ocak 2022 Survivor Sürgün Kampına kim gitti? Eleme adayı kim oldu?

18 Ocak 2022 Sürgün Kampına Kim gitti merak ediliyor. TV8'de yayınlanan Survivor 2022'de eleme adayları teker teker belli oluyor. Dokunulmazlık mücadelesini kazanan Ünlüler oldu. Gönüllüler takımından bir isim Sürgün kampına gidecek dördüncü isim belli oldu. Peki Sürgün kampına kim gitti? Eleme adayı kim oldu?

Heyecanla devam eden Survivor 2022'de dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. 18 Ocak 2022'de oynanan dokunulmazlık mücadelesinde galip gelen taraf Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı için toplanan konseyde sürgün kampına gidecek dördündü isim de belli oldu. Peki 18 ocak 2022 sürgün kampına kim gitti?

Survivor 18 Ocak günün performans ödülü Mert Öcal ve Furkan'a verildi.

18 Ocak Sürgün Kampına Kim Gitti?

Dokunulmazlık mücadelesi oynandı. Dominik'te oynanan oyunlarda kadınlar mücadelesinde kazanan takım Ünlüler oldu. Daha sonra gyapılan erkekler mücadelesinde kazanan takım yine ünlüler oldu. Dolayısıyla bu akşam konsey Gönüllüler için toplanıyor.

Sürgün kampına gidecek dördüncü isim Gönüllüler arasından belirlenecek. Daha önce oynanan dokunulmazlık mücadeleleri sonrası şu an sürgün kampında Birsen Bekgöz, Sercan Yıldırım ve Gizem kerimoğlu yer alıyor.

Sürgün kampına gidecek dördüncü isimle birlikte eleme adayları tamamlanmış olacak. Konsey Gönüllüler için toplanıyor.

Berna - 2

Berkan - 1

Ardahan -1

Seda - 1

Yasin - 1

Hikmet - 3

Yağmur - 1

Anıl - 1

Gökhan - 1

18 Ocak 2022 Survivor sürgün kampına Survivor Hikmet Gitti.

18 Ocak 2022 Survivor Sürgün Kampına kim gitti? Eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor sürgün kampı eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.