18 Mayıs Şans Topu Sonuçları Açıklandı! Şans Topu Sonuç Sorgula Ekranı!

Şans Topu Sonuçları Haberimizde olacak. 18 Mayıs Şans Topu Çekiliş Sonuçları açıklandı mı sorusu da merakla bekleniyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelecek olan çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde olacak. Detaylar haberimizde...

18 Mayıs 2022 Şans Topu sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak. Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında yapılan ve noter huzurunda gerçekleşen Şans Topu çekilişi bu akşam yapılacak. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelecek Şans Topu çekiliş sonuçları sorgulama ekranı burada olacak.

Kazandıran numaralar: 6-10-16-19-27+13 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 5+1 bilen 1 kişi 1 milyon TL sahibi oldu.

Çarşamba akşamlarının en çok tercih edilen şans oyunu Şans Topu sonuçlarıyla ve sorgulama ekranıyla merakla araştırılmaya başlandı. İşte detaylar..

Çekiliş sonuçları ve sonuç sorgulama ekranı için TIKLAYINIZ

18 Mayıs Şans Topu Sonuçları Açıklandı! Şans Topu Sonuç Sorgula Ekranı! ile ilgili etiketler şans topu sonuçları sonuçlar sonuç sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.